ADVENT UZ MARIJINE OBROKE: Ovog Božića darujte mala djela ljubavi!

154

Podsjetite se na važnost slavljenja života i ljubavi u ovom razdoblju adventa koje je pred nama – svakog četvrtka, petka i subote od 2. do 18. prosinca u centru Zagreba i Slavonskog Broda pridružite se volonterima Marijinih obroka. Humanitarna je to organizacija koja u Hrvatskoj djeluje više od deset godina, a u školama diljem svijeta hrani preko dva milijuna gladne djece.

Uz druženje i razmjenu ideja o novim akcijama, bit će vremena i za isprobavanje božićnih kolačića i kuhanog vina. Svi koji ovog adventa navrate u Infocentre Marijinih obroka; Ilica 29, Zagreb i Petra Krešimira IV. br 2, Slav. Brod, kući će osim ispunjenog srca moći odnijeti duboka i poticajna djela Magnusa MacFarlane-Barrowa, osnivača Marijinih obroka – knjige Daruj i Baraka koja je nahranila milijun djece.

Organizirane su i projekcije nagrađivanih dokumentarnih filmova Dijete 31, Generacija nade i Ljubav dopire svuda. Inspirativne priče o počecima organizacije i mladim ljudima koji su odrasli sretniji, obrazovaniji i zdraviji zahvaljujući svakodnevnim obrocima u školi.

Inspirirajte se brojnim idejama za humanitarni božićni shopping!

Što nam znači božićno darivanje? Premda smo različiti i premda smo različito odgovorili na to pitanje, tvrdimo da postoji mnogo načina na koje možemo dati darove na koje se ne može staviti cijena. Uključite se u kampanju Marijinih obroka Love to live. Live to love. koja sve poziva da živimo život ispunjen ljubavlju. Pokažite svojim voljenima da mislite na njih, izmamite im osmijeh i iznenađenje na njihovim licima…darujte im spoznaju da njihov dar svakoga dana u godini razveseljava i hrani jedno dijete na ovoj planeti.

Vizijom organizacije Mary’s Meals da svako dijete prima dnevni obrok na svom mjestu obrazovanja djeci se ne spašava samo život, već ih se potiče da uče te dugoročno sebi, svojoj obitelji i zajednici osiguraju bolji život. Prosječno 132 kune dovoljno je da se jedno dijete nahrani u školi tijekom cijele školske godine.

Provedite ugodnu večer uz Marijine obroke i podsjetite se na stvarnu bit Božića. Ne bojte se darovati sebe drugima! 60 milijuna gladne djece i dalje čeka…


*** Ekipa volontera pripremila je i pet kratkih filmova koji predstavljaju kuhinje
i zemlje u kojima djeluju Marijini obroci.
Prvi vas vodi na putovanje
u Benin. Pratite društvene mreže humanitarne organizacije do kraja adventa
gdje vas očekuju nove video snimke s novim nagradnim pitanjima… ***

Za sve dodatne informacije javite nam se na info@marysmeals.hr ili na broj telefona 01 5509 250.

IBAN: HR7923600001102102666, SWIFT: ZABAHR2X

Više o Marijinim obrocima saznajte na https://www.marysmeals.hr/.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *