Akcija “Darujmo djecu iz Doma Maslina”

152

Već tradicionalno, po dvadeset i prvi put za redom, dubrovačka tvrtka LAUS CC i dubrovnikportal pokreću humanitarnu akciju u kojoj pozivaju tvrtke i građane da kupnjom poklona daruju djecu štićenike Doma Maslina kao svoju djecu.

Akcija «Darujmo djecu iz Doma Maslina» traje do ponedjeljka, 20.12.2021. kada će organizatori, darujući od srca, unijeti veselje nadolazećih blagdana u dom Maslina.

Kako biste sudjelovali u akciji dovoljno je kupiti poklon i donijeti ga u prostorije tvrtke LAUS CC, Vukovarska 23 (na 4. katu Atlant centra).
Poklone nije potrebno umotati, a svaki, pa i najmanji kupljeni poklon je dobrodošao jer ćemo od svih pristiglih napraviti po prikladni poklon paket za svako dijete, prilagođen njezinoj/njegovoj dobi.

***
U Domu je trenutno 20 djece.
Od toga su 2 dječaka predškolca, u vrtiću, 9 djece je u razredima osnovne škole (6 cura/3 mladića), 7 je srednjoškolaca (3 djevojke/4 mladića) i 2 djevojke u stambenoj zajednici.

***

I ove, kao i lanjske godine posebno moramo obratiti pažnju na svu djecu koja su zbog trenutne COVID situacije zakinuta za puno stvari koje čine bezbrižno i spontano druženje s vršnjacima.
Stoga, nećemo dozvoliti da uz sve to ostanu i bez radosnog iščekivanja malog Isusa koji će im na Božić pod bor donijeti neku sitnicu da ih obraduje.
Mi u Laus CC pobrinut ćemo se da sigurno dostavite svoje poklone. Poštujući sve preporučene epidemiološke mjere, ove godine organiziramo preuzimanje poklona na slijedeći način:

– poštom na adresu Vukovarska 23, 20 001 Dubrovnik (p.p. 89)

i

– osobno dostavljanje na našu adresu, na IV kat u hodnik, radnim danima od 8 do 12 sati.

Preuzimanje nastojimo obaviti bez potrebe ulaska darovatelja u urede. Iz tog razloga kutija za prijem poklona i dezinficijens bit će na stoliću kod ulaznih vrata.  Svaki poklon dezinficirat ćemo kod prijema i unijeti u prostorije firme.

***

Hvala dragim sugrađanima koji sve ove godine sudjeluju u akciji i daruju srcem.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *