Antun Račić sudačkom odlukom izgubio u povratničkom meču za KSW organizaciju

383

Jedan od naših najboljih boraca bantam kategorije nažalost se nije uspio pobjednički vratiti u KSW organizaciju. Ovoga puta od njega je bolji bio Zuriko Jojua koji je kod sudaca uzeo sve tri runde (30 – 27, 30 – 27, 30 – 27).

Antun Račić posljednji put nastupio je protiv Jeovannyja Maia de Oliveire u travnju (4. mjesec) ove godine, što mu je ujedno bio i povratak na pobjedničke staze nakon dva uzastopna poraza unutar KSW organizacije. Borba protiv opasnog Jojua trebala je nagovjestiti njegov veliki povratak u KSW te simbolizirati polagani zalet prema pojasu kojega je drzao do nedavno, no to se nažalost nije dogodilo.

Njegov protivnik Zuriko Jojua s druge strane je tražio ‘odskočnu dasku‘ u svojem prvom nastupu za KSW preko koje bi se vrlo brzo mogao lansirati u sami vrh organizacije, pa možda si čak i osigurati borbu za titulu, što mu je u konačnici i uspjelo. Za poraz ne zna već gotovo pet i pol godina, a karijeru je gradio u raznim manjim organizacijama.

Moglo bi se reći da se iz KSW organizacije prema Račiću nisu nimalo korektno odnosili s obzirom na to da su ga nakon gubitka titule protiv Sebastiana Przybysza bacili skroz sa strane, niti ne uzimajući u obzir da mu možda daju priliku za revanš. Nakon toga je upisao još jedan poraz protiv vrhunskog poljskog grapplera, što ga je još više unazadilo u organizaciji. Hoće li ostati u organizaciji i nakon ovog poraza, ili će potražiti sreću drugdje, predstoji nam za vidjeti.

IZVOR: FIGHTSITE.hr
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *