Baseline-ov tjedan otvorenih vrata – “Snažna obitelj – sretno dijete”

562

Baseline kabinet za razvojnu procjenu i podršku poziva Vas na besplatne radionice “Snažna obitelj – sretno dijete” u sklopu tjedna otvorenih vrata.

PON. 7.5. POMOZI MI DA TO URADIM SAM

Tijekom osmišljavanja radionice, misao vodilja našoj Ani je bila: “Pomozi mi da to učinim sam”, koja je inače osnovni moto Montessori pedagogije al ovaj će put vrijediti i za roditelje. Naša edukacijska rehabilitatorica će kroz interaktivnu radionicu upoznati roditelje s osnovnim načelima Montessori pristupa, te im prikazati i potaknuti ih na ošmisljavanje i primjenu jednostavnih vježbica za poticanje djetetova razvoja u vlastitom domu. Zajedno ćemo odškrinuti vrata svijeta učenja kroz igru na prirodan i jednostavan način.

UTO. 8.5. SNAŽNA OBITELJ – ULOGA OCA

Psihologinja Tena Erceg održat će interaktivno predavanje o ulozi oca u razvoju djeteta pri čemu će se usmjeriti na čimbenike koji utječu na očinsku ulogu i njegovo očinsko ponašanja kao i o specifičnom utjecaju oca na kognitivni i govorno – jezični razvoj, socio – emocionalni razvoj te s mogućim doprinosima djetetovu razvoju kroz igru s njim. Predavanje je namijenjeno očevima te su prijave zbog tehničkih razloga obavezne. Očevi, očekujemo vas!

SRI. 9.5. RAZIGRANO RODITELJSTVO

Pitate se kako postati učinkovit, uspješan i oduševljen roditelj? Igra je način na koji djeca istražuju svijet, priopćavaju svoje duboke osjećaje, približavaju se onima do kojih im je stalo, suočavaju se sa stresnim situacijama i jednostavno se ispucavaju. Zato je razigrano roditeljstvo toliko važno i toliko uspješno u uspostavi privrženosti između vas i vašeg djeteta. Dođite i naučite s našom Ivanom najnovije vještine roditeljstva.

ČET. 10.5. VIDIM, ČUJEM, MIRIŠEM

Igrajmo se skupa! Postanimo na trenutak “mali istraživači” te zabavimo svoja osjetila na interaktivnoj radionici na temu “Vidim, čujem, mirišem”, a pritom nešto i naučimo u društvu naše senzorne pedagoginje Barbare.

PET. 11.5. KAKO KOMUNICIRATI S DJETETOM KOJE NE GOVORI

Kada bi tražili odgovor na pitanje što je to komunikacija naišli bi na različite odgovore i interpretacije ustvari onog najjednostavnijeg,a ta je da je komunikacija proces razmjene informacija. Riječ komunikacija doslovno znači: podijeliti, učiniti nešto općim ili zajedničkim. No, što ako ne možemo s djetetom uspostaviti taj zajednički ili opći način komunikacije? Što ako “ne komuniciramo” na jednake načine? Kako djecu možemo naučiti komunicirati, a da taj proces bude što produktivniji za obje strane? Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja vezana za komunikaciju i za načine komuniciranja otkrijte s Majom i Andreom – logopedinjama Baseline tima.

Prijave na BESPLATNA PREDAVANJA za roditelje na:

Mob.: 098 880 878
E- mail: baseline@baseline.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *