ČARLI PRED UTAKMICU S ISLANDOM UPLATIO NOVAC ZA LUCU, CURICU OBOLJELU OD RAKA PLUĆA I SRČANE OVOJNICE

80

Pisali smo već o maloj Luci, četrnaestogodišnjakinji koja boluje od rijetke vrste karcinoma pluća i srčane ovojnice. Luci kemoterapija ne pomaže, pa joj se predlaže imunoterapija, ali u slučaju da i to ne upali, mora hitno za SAD, gdje imaju neka alternativna rješenja.

Iva Funtek je pokrenula akciju za Lucu, tako da se na račun njezinih roditelja svakodnevno uplaćuje novac kako bi ovim ljudima i ovoj curici u njihovoj životnoj borbi bio jedan problem manje.

Jedan naš nogometaš,  reprezentativac je uz to što se nalazi na Svjetskom prvenstvu u Rusiji odlučio pomoći djevojčici. Vedran Ćorluka je pred utakmicu sa Islandom, uplatio novac za Lucu uz poruku ” Sretno hrabroj Luci, ne sumnjam da će ona tu bolest na kraju pobijediti.”

Našem velikom nogometašu, još većeg srca, sigurno ovo nije prvi put da pomaže onima kojima je to potrebno. Nije htio govoriti o tome, niti o iznosima, ali smatramo kako ovakva divna i humana gesta može samo potaknuti i druge koji mogu pomoći svim Lucama ovoga svijeta.

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *