Crnogorci pozivaju Dubrovčane na proslavu Nove godine

238

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, turističke organizacije Bara, Budve, Tivta, Kotora i Podgorice te Montenegro Stars Hotel Group 17. prosinca 2018. predstavili su u Gradskoj kavani u Dubrovniku bogati novogodišnji program. Kako bi zajedno proslavili Novu Godinu, pozvali su sve Dubrovčane da je dočekaju u Crnoj Gori.

Većina predstavljenih programa organizira se na glavnim trgovima, a neki od njih će trajati i po nekoliko dana. Imena hrvatskih izvođača često iskaču na popisima koncerata koji će se održati.
„Crnogorci su ludi za Jelenom Rozgom“, izjavila je predstavnica Montenegro Stars Hotel Group, obzirom da će poznata splitska pop pjevačica nastupiti ne samo u hotelu Splendid u Budvi na Staru Godinu, već i u Herceg Novom 30. prosinca. Uz nju na Staru Godinu nastupa i Indira Forza, dok su između ostalih hrvatskih izvođača u crnogorskim programima nalaze Toni Cetinski i grupa Atomsko sklonište u Podgorici te donoseći dašak klasične glazbe u Tivat, poznata violončelistica Ana Rucner.

Od drugih gradova izdvajaju Crnogorci  grad Kotor, koji svojim programom odskače zbog svog usmjerenja na rock glazbu. Ondje će između 30. prosinca i 1. siječnja nastupiti razne regijske rock grupe, a između ostalih i hrvatski izvođači poput Damira Urbana te grupe Psihomodo pop.
Uz glazbeni program, iznesene su i razne zimske aktivnosti. Tako je istaknuto nekoliko ski centara, od kojih su neki na Durmitoru i Bjelasici, ali su se predstavili i spa te wellness centri u primorskim hotelima. Spomenuti su festivali ribe i vina, karnevalske povorke, dani mimoze i kamelija uz još dodatnih iznenađenja.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *