ZATVARA SE I KULTNI ART Sve je manje kafića u koje smo voljeli ići

317

“Dragi prijatelji Arta,

iako smo tijekom cijele godine bili dobri, ono što smo pronašli ispod bora nije nas nimalo razveselilo, baš naprotiv, jako nas je rastužilo.

Da, dobro ste čuli – u našem božićnom regalu stajalo je pismo u kojem piše nešto slično kao “ne volim te više!!”.

Pametnome dosta! 😉

S obzirom da je vrijeme praštanja nećemo trošiti suvišne riječi, već ćemo Vas pozvati na oproštajnu zabavu koja će se održati 29.12. s početkom u 17 sati.

Kako bi iskoristili sve kapacitete, pozivamo Vas i na zabavu 31.12. kao službeno zadnji dan svima nam posebnog i dragog Arta uz Bubija i Torresa.

Na oproštajnoj zabavi 29.12. nastupit će DJ-evi koji su se svih ovih godina potrudili da nas dobro prodrmaju i rasplešu, a to su Bubi, Lane, Petra i Đivo. Bio bi tu i naš Mahir, ali zbog puta bit će s nama na video call-u 😀.

Iako nam to nije bilo ni na kraj pameti, mi smo primorani zatvoriti i zato Vas svih pozivamo da nakon punih 11 godina rada provedemo ove zadnje dane onako kako priliči Artu!”, napisali su na stranici Art Cafe-a.

Zatvara se kultni kafić, sve je manje onih mjesta u koje smo tako voljeli ići. Mijenjaju se ljudi, pa i kafane, mijenja se i vrijeme, valjda tako mora biti.

Ili ipak ne?

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *