CRO COP GESTOM ODUŠEVIO OBOŽAVATELJE! ‘Kandidiraj se za premijera i spasi ovu zemlju’!

254

Najbolji hrvatski MMA borac svih vremena i svjetska legenda borilačkog sporta, Mirko Filipović, još je jednom dokazao koliko srce ima. Naime, Cro Cop je na Facebooku objavio vrlo važnu poruku koja je oduševila vojsku njegovih obožavatelja.

Cro Cop je poznat kao veliki dobrotvor i ljubitelj životinja, pasa posebice. Do sada ih je udomio na desetke i uvijek se rado odaziva svim akcijama koje pomažu udomljavanju. Jednom takvom, plemenitom akcijom udomljavanja, Mirko se pohvalio na Facebooku.

“Megy… Mamina ljubimica koju smo udomili iz azila u Čakovcu. Ljubav i zahvalnost koju pokazuju udomljeni psi nevjerovatna je! Ne kupujte pse-udomite ih”, piše u Mirkovoj objavi.

Reakcije na Mirkovu objavu su sjajne. Do sada ima više od 2.8 tisuća ‘lajkova’, a podijeljena je više od sto puta. Cro Cop je dobio i brojne poruke podrške svojih navijača, a neki mu savjetuju da se ponovo baci u političke vode i postane premijerom.

“Kandidiraj se za premijera i spasi ovu zemlju i napaćeni narod”, “Još više te cijenim jer imaš srce i ljubavi za one koji ovise o nama i sami se ne mogu izboriti za život,hvala Mirko za udomljenje”, “Svaka čast legendo, pravi primjer vrhunskog sportaša i čovjeka velikog srca”, samo su neke od poruka koje je Mirko dobio ispod objave.

Izvor: DNEVNO.HR

Komentari


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *