DAŠAK ROMANTIKE: Petar Grašo u kampu Solitudo!

347

Jedan od najtraženijih i najizvođenijih izvođača u regiji, Petar Grašo, ovaj će petak, 11. kolovoza u sklopu Ljeta u Valamaru održati koncert u kampu Solitudo s početkom u 21 sat.

Ovaj iznimno talentirani pjevač, kantautor, tekstopisac i kompozitor izvedbama će svojih najvećih hitova donijeti dašak romantike u kamp Solitudo i zabaviti sve okupljene. Grašovi glazbeni počeci zabilježeni su još davne 1995. godine kada je Oliver Dragojević na „Dori“ otpjevao njegovu pjesmu „Boginja“, nakon čega se na hrvatskom glazbenom nebu zadržao već više od dva desetljeća.

U posljednjih nekoliko godina izdao je čak četiri regionalna megahita te rasprodao brojne koncerte čime je „zasjeo“ na sami tron hrvatske glazbene scene. Teško je izdvojiti tek nekoliko pjesama iz njegove bogate karijere no neke od najzapaženijih su „Moje zlato“, „Srce za vodiča“, „Uvik isti“, „Volim i postojim“, „Ljubav jedne žene“ i „Tko nam brani“.

Ako ih želite poslušati uživo, ulaznice po cijeni od 70 kuna u pretprodaji i 90 kuna na dan koncerta možete kupiti na recepciji kampa Solitudo u radnom vremenu od 7 do 22 sata.

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *