DUBROVAČKA STANOGRADNJA Gradonačelnik uručio ključeve prvim korisnicima stanova

701
Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uručio je ključeve stanova sedamnaestoro naših sugrađana koji su putem Javnog poziva za davanje u najam stanova u vlasništvu Grada Dubrovnika ostvarili to pravo.
Ovom prigodom gradonačelnik je uputio još jednom čestitke prvim korisnicima stanova izgrađenim u sklopu projekta Dubrovačke stanogradnje.
Grad Dubrovnik raspisat će novi Javni poziv za dodjelu preostalih 26 stanova pod istim uvjetima, stoga će se svi oni sugrađani koji zadovoljavaju uvjete, a po prethodnom Javnom pozivu nisu ispravno dostavili dokumentaciju, moći ponovno podnijeti svoje zahtjeve. Grad će u međuvremenu donijeti potrebne izmjene postojeće Odluke kako bi se omogućilo korištenje već dostavljene ispravne dokumentacije za novu prijavu i kako bi se na taj način olakšalo našim sugrađanima.
Podsjetimo, nakon provedenog Javnog poziva za davanje u najam stanova u vlasništvu Grada Dubrovnika u svrhu rješavanja stambenog pitanja mladih i mladih obitelji na području grada Dubrovnika, a koji je trajao 45 dana, dana 1. lipnja utvrđena je konačna lista reda prvenstva, na kojoj se nalazi 17 građana koji su u propisanom roku dostavili svu potrebnu dokumentaciju i ostvarili uvjete za najam stanova te je donesena Odluka o davanju u najam stanova na određeno vrijeme od 10 godina od dana sklapanja ugovora o najmu za 17 dubrovačkih obitelji, a koja se nalazi u privitku ove objave.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *