DIJELIMO PRVE DVIJE POZIVNICE ZA PREZENTACIJU VANITY ASTETIC CLINIC

303
Vanity Asthetic Clinic osnovana je krajem 2016.godine kako bi zadovoljili potrebe pacijenata širom svijeta. Cilj klinike je pružiti najkvalitetniju uslugu, kvalitetom i sigurnosti estetske kirurgije osigurati zadovoljstvo pacijenata. Raspolažu s 50 zaposlenih stručnih osoba, te su opremljeni najmodernijom tehnologijom. Klinika se pruža na 1000m2 u jednom od centralnih mjesta Istanbula, Altuniza.

Tri plastična kirurga daju odgovore na sva vaša pitanja, a napravili su preko tisuću uspješnih operacija. Nude preko 50 kirurških i medicinskih procesa. Glavni plastični kirurg je Op. Dr. Guray Yesidali.

Medicinsko obrazovanje završio je u istambulu, potom fakultet u Njemačkoj, te i visoko školovanje o plastičnoj kirurgiji.

Ostvarili su niz uspješnih poslovnih suradnji, te sklopili tako i ugovor s našom sugrađankom Mihaelom Čokljat, koja ide, kako smo već najavili, pod nož u Istanbul krajem desetog mjeseca.

Svoje znanje doktor i njegovi najbliži suradnici će doći podjeliti s nama Dubrovčanima, te održati prezentaciju svoje kirurgije, približiti rad njihove klinike, te ponuditi promo pakete i zanimljivosti.

Prezentacija će se održati 06.srpnja 2019. u hotelu Adria s početkom u 10.30 sati.

Na prezentaciji ćete imati besplatne konzultacije s doktorom i suradnicima o svim pitanjima koja vas muče o zahvatima koje želite napraviti.

 
Ovim putem Dubrovnik INsider dijeli prve dvije, od deset pozivnica, koje su pripale našem portalu.

Najsretnije čitateljice dobiti će pozivnice.

Vanity Clinic možete zapratiti i na Instagramu https://instagram.com/vanityclinicistanbul?utm_source=ig_profile_share&igshid=cpv8pk8qbsso.

Pravila sudjelovanja potražite na našoj Facebook stranici.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *