BELMA YILMAZ IZ VANITY CLINIC ISTANBUL: Želim pozvati sve vaše sugrađanke i sugrađane da nam se pridruže na eventu i da se uvjere u našu kvalitetu

258

Nastavljamo pratiti rad i dolazak Vanity Clinic Istanbul u naš grad. Danas vam donosimo intervju s desnom rukom Dr. Guraya Yesiladalia i dragom suradnicom Vanity Clinic Istanbula, Belmom Yilmaz.

Recite nam nešto o sebi, radu klinike i tome što ste u istoj naučili?
Zovem se Belma Yılmaz, rođena sam 14.03.1990. u Bosni i Hercegovini. Po profesiji sam viša medicinska sestra, a u Turskoj već 5 godina živim i radim. Pričam 5 jezika (Bosanskı kao maternji, engleski, turski,talijanski i njemački). Moja pozicija u Vanity klinici je međunarodni koordinator za pacijente. Kada sam prvi put došla na intervju za posao, bila sam lijepo dočekana i osjećala sam se kao kod kuće čak i sada dok radim osjećam se tako. Na Vanitity-u radim oko šest mjeseci. Najvažnija i najljepša stvar koju sam naučila u ovoj klinici je da su naši pacijenti uvijek tretirani s iskrenosću, nježnosću, osmijehom i pozitivnom energijom u skladu s njihovim željama. Zadovoljstvo klijenata nam je jako važno, uvijek dobijamo dobre reference od naših pacijenata i bit je da oni napuste bolnicu zadovoljni.
Definicija zdravlja je stanje potpunog blagostanja ne samo fizički, već i duhovno i društveno. S estetskim operacijama težimo poboljšanju funkcionalnih i vizualnih tegoba kod ljudi, koje utiču na život i socijalni aspekt. Primjećeno je da pacijenti poslije operacija sretno nastavljaju svoj društveni život u duhovnom i vizualnom smislu.

Što bi ste poručili našim sugrađanima u sklopu nadolazeće prezentacije 06.07.2019.u Hotelu Adria?

Želim pozvati sve vaše sugrađanke i sugrađane da nam se pridruže na eventu i da se uvjere u našu kvalitetu, također da podjelimo s Vama naše znanje i savjete vezane za estetske zahvate. Smatramo da Vam možemo dati odgovore za mnoga pitanja i pomoć za nekada nerješive probleme s vašim tijelom.

Od svih cura koje su mogle biti lice vaše klinike, kako ste se odlučili baš za našu Dubrovkinju?

Mihaela je cura koja je bila zainteresirana za naš rad i ostvarila je s nama odličnu komunikaciju. Kako bi rekli “klikli smo” obostrano. Komunikativna je i puna ideja, takvo lice klinike smo i tražili. Ona je idealna za približiti naš rad djevojkama, neobična je samom pojavom i ljudi je dosta zagledaju.

Mihaela će biti jedna od djevojaka u svijetu koje će nositi obline vaše klinike, može li se u dogledno vrijeme i neka druga Dubrovkinja nadati ugovoru s vama kao svjetski poznatom klinikom?

Mi smo uvijek otvoreni za sve moguće suradnje. Tako da nista nije isključeno. Za sada čekamo deseti mjesec da ugostimo Mihaelu u Istanbulu.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *