Dijelimo ulaznice za predstavu “Švedska šibica” u KMD-u

248
Kriminalistička komedija “Švedska šibica” vraća se na repertoar Kazališta Marina Držića! Komad A.P. Čehova režirao je ruski gost Denis Azarov, a suradnja je proizašla iz festivala Dani ruske kulture / Dubrovnik Art Forum. Izvedba je na rasporedu 3. lipnja u 20 sati posljednji put u ovoj kazališnoj sezoni.
 
Pripovijetka ruskog književnika Antona Pavloviča Čehova adaptirana je u suradnji s dramaturginjom Olgom Nikiforovom, voditeljicom kazališnog centra pri Moskovskoj filharmoniji. Ova suradnja dubrovačkog teatra s ruskim kazališnim profesionalcima iznjedrila je vanserijsku krimi komediju koja na suptilan i veoma duhovit način prikazuje život jedne obične sredine u kojoj jako bitne stvari prolaze mimo glavnih aktera i iznenađuju svojim obratima.
 
Dubrovnik INisder i Kazalište Marina Držića jednom čitatelju podijelit će dvije nagradne ulaznice za predstavu 3.lipnja s početkom u 20 sati.
Dovoljno je na email redakcija@dubrovnikinsider.hr poslat svoje podatke. Objava dobitnika bit će sutra tijekom dana na našoj facebook stranici

Komentari


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *