Dječak se posvađao s mamom, ukrao karticu i – otišao na Bali!

410

Prgavi 12-godišnji dječak iz Australije ostavio je roditelje u šoku i nevjerici kada je nakon što se s njima posvađao, ukrao majčinu kreditnu karticu, kupio jeftinu avionsku kartu za Bali te tamo četiri dana uživao u beskrajnom luksuzu. 

Dok je dječak, čije ime nije objavljeno, provodio odmor svojeg života, njegovi roditelji proživljavali su vjerojatno najteže trenutke. 

Dječak je čak uspio ‘obraditi’ svoju dadilju da mu da njegovu putovnicu. Preko interneta je pronašao jeftinu avionsku kartu preko kompanije koja nije tražila provjeru te se vlakom uputio prema zračnoj luci. Na samposlužnom terminalu u zračnoj luci u Sydneyju prošao je ‘check-in’ te doletio do Pertha odakle je nastavio prema Baliju. Kasnije ispričao kako se jako iznenadio što ga nitko u Perthu nije pitao kuda ide niti koliko mu je godina. 

– Samo su me tražili učeničku iskaznicu da im dokažem da idem u školu i da imam 12 godina – kazao je za 9news dodajući kako mu je ‘bilo super’.  

I dok su njegovi roditelji, ludi od brige, jer se nije pojavio u školi toga dana, prijavili nestanak, on je odmarao  na Baliju uživajući u hotelu s četiri zvijezdice. 

Njegova majka Emma, koja ima još dvoje djece, kazala je da je bila u totalnom šoku. 

– Nema emocije s kojom bi usporedila osjećaje koje smo imali kada smo doznali da je odletio na drugi kontinent. On je jednostavno dječak koji ne voli kad mu kažete ‘ne’ – dodala je. 

Nakon što su ga locirali, vraćen je kući. 

24sata.hr
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *