Radovi u Ulici bana Jelačića / Djelatnici Vodovoda odmah po otkrivanju oštećenja izašli su na teren i krenuli sa sanacijom

419

Jučer poslijepodne prilikom izvođenja građevinskih radova na obližnjem gradilištu došlo je do oštećenja glavne vodoopskrbne cijevi u Ulici bana Jelačića, a kojom se opskrbljuje područje Lapada i vodosprema Babin kuk.

Zbog toga će do popravka oštećenja dijelovi Lapada tijekom dana biti bez opskrbe pitkom vodom.

„Djelatnici Vodovoda odmah po otkrivanju oštećenja izašli su na teren i krenuli sa sanacijom. Tako se radilo sinoć do iza tri ujutro, ali zbog opasnosti od urušavanja terena i opasnosti po naše djelatnike radovi su morali biti prekinuti do jutros, kada su u ranim jutarnjim satima nastavljeni. Radi se o cijevi najvećeg profila na području Dubrovnika, a k tome se radovi izvode na iznimno zahtjevnoj dionici, gdje uzak put i neposredna blizina gradilišta otežavaju radove, ali očekujemo kako ćemo u poslijepodnevnim satima ovaj posao uspješno dovršiti“ –  rekao je predsjednik Uprave Vodovoda Dubrovnik, Lukša Matušić.

Očekivano vrijeme završetka sanacije ovog cjevovoda je do 16 sati, nakon čega će se normalizirati stanje u vodoopskrbi tog dijela grada.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *