DOMOVINSKI POKRET NA JUGU HRVATSKE: Pometimo anacionalnu vladu kojoj je važniji Bruxelles od hrvatskog čovjeka!

623

Kandidati x. izborne jedinice s liste Domovinskog pokreta, Stipo Mlinarić Ćipe i Ričard Milun, uz predsjednika stranke Ivana Penavu obišli su jučer područje od Hodilja do Prevlake.

S Prevlake je Penava poslao poruku hrvatskoj javnosti kako imamo najbolju zemlju na svijetu koja mora ostati naša jer prepustiti je drugima bi bio grijeh. Na to nas podsjećaju heroji koji predvode listu Domovinskog pokreta u X. izbornoj jedinici, Stipe Mlinarić, Ivica Kukavica, Ričard Milun i Zlatan Bašić, a koji su ginuli kako bi hrvatski čovjek bio svoj na svome.
-Moramo Hrvatsku ostaviti našoj djeci, a ne tuđoj, dodao je predsjednik Domovinskog pokreta s najjužnije točke Hrvatske.
Dodao je kako će Domovinski pokret u novoj, istinski hrvatskoj vladi, voditi brigu o tome da svaki hrvatski čovjek ponosno stoji na svakom pedlju naše zemlje.
-Krenuli smo iz Iloka, završavamo ovdje, na Prevlaci. Pokazali smo da nam je ista naša ravna Slavonija ili naša prekrasna Dalmacija ili naš Dubrovnik. Pokazali smo da nam je stalo do svakog centimetra ove zemlje za koju je poginulo 15 500 ljudi. Zato dragi narode, 17. travnja  izađimo na izbore i pometimo ovu anacionalnu vladu  kojoj je bitan Bruxelles, a ne hrvatski čovjek. Ustani i ostani!, kazao je ovom prilikom nositelj liste Domovinskog pokreta za našu izbornu jedinicu, vukovarski branitelj Stipo Mlinarić Ćipe.
Kandidati su uz Penavu i simpatizere posjetili i najveći gradski kotar Mokošicu. Fotografirali su se kraj mokoških murala koji prikazuje sve gardijske brigade uključene u obranu hrvatskog juga.
-Neki su ih htjeli brisati, a danas su nositelji lista za Hrvatski sabor. Imali su namjeru precrtati ih i nacrtati cvijeće. Mi to nećemo i ne smijemo dozvoliti, jer je za nas Domovinski rat svetinja, dodao je treći na listi Domovinskog pokreta za x. izbornu jedinicu, maloljetni branitelj Dubrovnika, Ričard Milun.
Druženje simpatizera stranke održalo se uvečer u Zatonu. Tko je sve sudjelovao i došao dati potporu, pogledajte u našoj fotogaleriji.

 
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *