HDZ-ov PREDIZBORNI SKUP: Premijer Plenković uvjeren u pobjedu, Bačić ‘Prije će presušiti more ispred stare gradske luke u Dubrovniku, nego što će HDZ izgubiti Dalmaciju’

561

HDZ je u Dubrovniku, na Trgu oružja održao predizborni skup. Brojnim članovima i simpatizerima obratili su se kandidati Branko Bačić, Damir Krstičević, Marija Vučković, Dalibor Milan i Mato Franković kao i premijer Andrej Plenković.

Premijer je kazao kako je atmosfera dobra i da očekuje podršku. Istakao je kako je u 10. izbornoj jedinici jedna od najjačih lista i da će rezultati biti dobri.

Mato Franković u svom govoru za premijera Plenkovića kazao je kako je prijatelj Grada i da je podržao mnoge projekte koji su se radili. Za Milanovića je rekao da je politički suparnik koji je u Dubrovniku nepoznanica te da je njegova vlada gradu dala nula eura.

Marija Vučković istaknula je kako je u našoj županiji realizirano puno projekata te da je sigurna kako će sljedeća vlada Andreja Plenkovića nastaviti s projektima.

General Damir Krstičević osvrnuo se na Domovinski rat zahvalivši svima onima koji su branili domovinu te istaknuo kako zbog toga građani imaju mogućnost birati vlast na demokratski način. Za nadolazeće izbore rekao je da su najvažniji do sada, a za Plenkovića da je Hrvatsku napravio boljom državom s većim standardom te da su kandidati na listama jamac kako će se pozitivni trend nastaviti i dalje.

Nositelj liste za 10. izbornu jedinicu Branko Bačić, rekao je kako je Hrvatska danas uređenija država i da smo kao društvo na većem nivou. Za političke suparnike smatra kako puno govore loše o drugima te da o HDZ-u govore svi projekti koji su realizirani u proteklom periodu. Naglasio je kako će prije presušiti more u staroj gradskoj luci nego HDZ izgubiti u Dalmaciji.

Plenković je prisutne podsjetio da je HDZ vodio Hrvatsku u zahtjevnim okolnostima, da je razdoblje vladanja HDZ-a bilo isprepleteno krizama koje su se gotovo naslanjale jedna na drugu i kako mu je drago da ima prigodu podsjetiti na sjajne rezultate rada HDZ-a tijekom proteklih osam godina.

-Zato sa istinskim uvjerenjem i iskustvom, uvjeren sam da će odabir ljudi 17. travnja biti takav da ćemo ne samo pobijediti ovdje u južnim izbornim jedinicama nego u cijeloj Hrvatskoj. Rezultat će biti sjajan i uvjerljiv. Hrvatski narod zna tko će odgovoriti na sve izazove – zaključio je Plenković.

Kako je danas bilo na Trgu oružja pogledajte u našoj fotogaleriji i video zapisima.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *