Donirane knjige predane predstavnicima Osnovne škole Cavtat i Kluba 65 +

341

Američki koledž RIT Croatia je u sklopu obilježavanja Međunarodnog dana pismenosti, 8. rujna, 2018., organizirao  akciju doniranja knjiga za potrebe školske knjižnice Osnovne škole Cavtat i Kluba 65+, koji djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Dubrovnik.

U akciju doniranja knjiga bili su uključeni diplomanti, studenti, profesori i osoblje RIT Croatia, kao i svi zainteresirani građani koji su se htjeli pridružiti donacijama.

Nakon akcije, predstavnici RIT Croatia uručili su prikupljene knjige navedenim institucijama. U ime Osnovne škole Cavtat donaciju su preuzele gospođa Ivana Miletić, knjižničarka u Osnovnoj školi Cavtat te ravnateljica, gospođa Kate Kukuljica , koja je tom prigodom izrazila zahvalnost na primljenoj donaciji te komentirala kako se skupilo predivnih knjiga za sve uzraste.

U ime Kluba 65+ donaciju je preuzela gospođa Katarina Miklej, volonterka u Crvenom križu.

“Klub 65+ program je Gradskog društva Crvenog križa Dubrovnik kojeg provodimo od 2015. godine. Klub okuplja više od 250 osoba starije životne dobi, te vjerujemo kako će ova donacija knjiga komplementirati naše aktivnosti”, poručio je gospodin Živko Šimunović, ravnatelj  

Gradskog društva Crveni križ Dubrovnik.

Komentari


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *