DOZNAJEMO// Vlasnik dubrovačke stomatološke klinike osumnjičen za silovanje!

12717

Kako Dubrovnik INsider doznaje, hrvatski državljanin trajno nastanjen na širem dubrovačkom području, sumnjiči se za silovanje jedne ženske osobe s područja Splita, dok se protiv njega vodi i kriminalistička istraga zbog bludnih radnji nad drugom ženskom osobom s područja Dubrovnika!

Kako neslužbeno doznajemo radi se o vlasniku privatne stomatološke klinike u Dubrovniku, a koji bi uskoro trebao otvoriti još jednu kliniku u Splitu.

Na novinarski upit iz PU Splitsko dalmatinske odgovorili su kako je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom provedeno zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela silovanje na štetu jedne ženske osobe.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, protiv njega je podnesena kaznena prijava te je predan policijskom pritvorskom nadzorniku.

Više informacija PU Splitsko-dalmatinska nije u mogućnosti pružiti, a sve u cilju zaštite žrtve kaznenog djela od sekundarne viktimizacije.

Prijava ženske osobe u Splitu dogodila se tijekom srpnja ove godine, a prema neslužbenim, ali pouzdanim izvorima ženska osoba s područja Dubrovnika podnijela je prošli tjedan kaznenu prijavu protiv iste osobe zbog bludnih radnji, o čemu smo pitali PU Dubrovačko – neretvansku, koja je za naš portal potvrdila sljedeće:

U odnosu na dostavljeni upit obavještavamo Vas da je Policijska uprava dubrovačko-neretvanska u posljednjih deset dana zaprimila dvije kaznene prijave za kazneno djelo „Bludne radnje“ opisano u čl. 155. Kaznenog zakona.

U jednom je slučaju prijavljen 29-godišnji hrvatski državljanin, a u drugom slučaju 33-godišnji državljanin BiH.

Kriminalističko istraživanje jednog od navedenih slučajeva je još uvijek u tijeku, dok je drugo dovršeno privođenjem počinitelja uz kaznenu prijavu.

Zbog činjenice da je jedno kriminalističko istraživanje još uvijek u tijeku, kao i zbog činjenice da se radi o osjetljivim kaznenim djelima u kojima se maksimalno nastoji zaštiti žrtvu, nismo u mogućnosti detaljnije Vas informirati o navedenim događajima.

Dvadesetdevetogodišnjak koji je u Dubrovniku prijavljen zbog bludnih radnji, a u susjednoj nam županiji osumnjičen za silovanje odbio je dati izjavu za naš portal.

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *