DU-EL Fest: Ne propustite nastup atraktivne DJ zvijezde – Lilly Palmer

175

Jedan od najboljih festivala elektronske glazbe na Jadranu, Dubrovnik Electronic Festival je sinoć službeno otvoren na najbolji mogući način s fantastičnim nastupom Roger Sancheza i Kristen Knight.

Dobitnik nagrade Grammy, slavni Roger Sanchez je priredio pravi spektakl sinoć u Revelinu, a večeras na drugi dan DU-EL Festa očekuje se s nestrpljenjem nastup najbolje ženske DJ-ice današnjice, Lilly Palmer. Poznata je po svojim energičnim nastupima i brojnim hitovima, a često se nalazi u centru medijske pažnje zbog svog atraktivnog izgleda. Lilly će se za DJ-pultom pridružiti Tom Bug i DJ DJIVO.

Budi i ti dio jednog od najboljih festivala elektronske glazbe na Jadranu, požuri po svoju ulaznicu i ne propusti DU EL Fest! Ulaznice su dostupne u uredu Revelina, Casablanca baru i na plaži Coral, ali i online na službenoj stranici kluba Revelin. U prodaji su također povoljne  festivalske ulaznice koje možete potražiti isključivo u uredu Revelina. Sve dodatne informacije dostupne su na kontakt 098 533 531.

Komentari


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *