Dubrovački atletičari vratili se s pet medalja s Međunarodnog atletskog mitinga u Čitluku!

422

Međunarodni atletski miting Memorijal “Bože Gagro” održan je u subotu, 15. rujna, u organizaciji Atletskog kluba Brotnjo na Gradskom stadionu Bare u Čitluku. Na održanom mitingu, koji je tradicionalno okupio više od 650 atletičara i atletičarki iz 25 atletskih klubova Hrvatske i Bosne i Hercegovine, nastupili su i atletičari i atletičarke Atletskog kluba Dubrovnik, a doma su se vratili s pet medalja.Međunarodni atletski miting Memorijal “Bože Gagro” održan je u subotu, 15. rujna, u organizaciji Atletskog kluba Brotnjo na Gradskom stadionu Bare u Čitluku.

Na održanom mitingu, koji je tradicionalno okupio više od 650 atletičara i atletičarki iz 25 atletskih klubova Hrvatske i Bosne i Hercegovine, nastupili su i atletičari i atletičarke Atletskog kluba Dubrovnik, a doma su se vratili s pet medalja.
Utrke na 100, 300 i 600 metara kao kugla i vortex bile su dobitne discipline za dubrovačke atletičare i atletičarke.

U kategoriji mlađih juniorki nastupile su Ana Plećaš i Anđela Gabriela Curić, a odličan nastup zaokružile su medaljama. Plećaš je u utrci na 100 metara osvojila zlatnu medalju dok je Curić u bacanju kugle (3 kg) osvojila srebrnu medalju.

U kategoriji kadeta najuspješniji dubrovački atletičar bio je Patrik Kralj koji je nastupio u utrci na 600 metara i osvojio brončanu medalju te postavio novi osobni rekord.

Uspješan je bio i Lovro Puljizević koji je u kategoriji mlađih kadeta u bacanju vortexa u ukupnom poretku zauzeo treće mjesto i osvojio brončanu medalju.

Od limačica najuspješnija dubrovačka atletičarka bila je Nika Tomšić i to u utrci na 300 metara osvojivši prvo mjesto i zlatnu medalju čime je postavila i novi osobni rezultat.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *