Dubrovački vatrogasci: ‘Obranili smo kuće, ali izgubili kolegu. To nam se još nikad nije dogodilo’

1984

Prilikom obavljanja dužnosti, smrtno je stradao vatrogasac Goran Komlenac, objavila je u ponedjeljak u ranim jutarnjim satima na svojim mrežnim stranicama Hrvatska vatrogasna zajednica (HVZ).

Glavni vatrogasni zapovjednik izrazio je najdublju sućut obitelji smrtno stradalog vatrogasca Gorana Komlenca, djelatnicima Javne vatrogasne postrojbe Dubrovački vatrogasci te članovima Dobrovoljnog vatrogasnog društva Orašac.

Tužna atmosfera vlada među vatrogascima koji cijelu noć gase požar. Iz JVP Dubrovački vatrogasci kažu kako su ga lokalizirali, ali da ih čeka vrlo naporan dan, a možda i noć.

– Saniraju se rubovi, to je ogromna površina i vrlo težak teren. Ima puno škrapa, usjeka, stijena, šuma, drača… nema čega nema. Tu nema ravne crte, vatra ide na sve strane, bit će tu posla. Mi smo bili sretni što smo obranili kuće, a onda smo izgubili kolegu. To nam se još nikad nije dogodilo. Najgore što se moglo desiti se dogodilo, a vatra će se ugasiti – kratko su za 24sata.hr prokomentirali tužnu vijest.

Od poginulog kolege su se na društvenim mrežama oprostili vatrogasci iz brojnih javnih vatrogasnih postaja i dobrovoljnih vatrogasnih postaja diljem Hrvatske.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *