DUGO OČEKIVANO OBRAĆANJE: Miroslav Škoro otkrio za koga će glasati u drugom krugu

192

Miroslav Škoro obratio se putem Facebooka svojim biračima uoči drugog kruga predsjedničkih izbora. U obraćanju kaže da je tijekom kampanje za prvi izborni krug, u kojem je dobio podršku gotovo četvrtine birača, zajedno sa svojim biračima bio izložen teškim napadima, da bi već u izbornoj noći “od dezertera i ratnog profitera postao gospodin i sukandidat”.

Škoro inzistira da se izborom bilo kojega od dvoje preostalih kandidata neće ništa promijeniti, a biračima poručuje kako ne smiju dopustiti da im se nametne osjećaj krivnje i da na njih prebace odgovornost za vlastite promašaje. Najavljuje da glas u drugom krugu neće dati ni Zoranu Milanoviću ni Kolindi Grabar-Kitarović, nego će na listić dopisati broj 3, pod kojim će dopisati – svoj narod. Svoje birače poziva da iziđu na izbore i glasuju po vlastitoj savjesti.

Obraćanje prenosimo u cijelosti:

Dragi prijatelji,

još jedanput hvala vam na velikoj podršci u posljednjih pola godine i povjerenju koje ste mi dali na izborima. Nas 465.704, priznali su da nas barem toliko ima, nazivali su raznim imenima, optuživali za svakojake prljave rabote i dovodili u pitanje našu ljubav prema Domovini. Ja sam bio kriv zato što sam se drznuo kandidirati protiv oligarhijskog duopola, a vi zato što ste se usudili biti slobodni ljudi koji misle vlastitom glavom i odbijaju slušati direktive iz partijskih centrala.

Zajedno smo ostvarili povijesni rezultat za jednog neovisnog kandidata koji kampanju financira iz vlastitog džepa i iza kojega stoji samo narod. Natjerali smo mnoge da od 22. navečer do danas sami sebi uskoče u usta. Pola godine nazivali su nas marginalcima, ekstremistima, radikalima, crnokošuljašima, udbašima, četnicima, jugonostalgičarima i kojekakvim drugim suludim imenima, ali od tog povijesnog 22. prosinca ja sam od dezertera, ratnog profitera, pjevača i srpskog zeta postao gospodin i sukandidat, a vi od marginalaca najpoželjniji birači za čiju se naklonost svim silama bore.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *