DUJMOVIĆ PODIŽE TUŽBU ZA KLEVETU PROTIV POTREBICE!

529

Prošla sjednica Gradskog vijeća Grada Dubrovnika bila je burna, posebno kad je na temu došla analiza bagatelne i jednostavne nabave u Vodovodu.

Povodom izjave predsjednika Gradskog vijeća Marka Potrebice: ” Ja znam ljude, Miho Obradoviću, vijećniče uvaženi, koji su za posao u Vodovodu davali mito Valentinu Dujmoviću”, oglasio se i Valentin Dujmović čiju izjavu prenosimo u cijelosti.

” Šokirala me izjava Potrebice o tome što je govorio. Naravno, prislio me da podnesem tužbu za klevetu protiv njega, ali s jedne strane mi je drago da pređemo s rekla-kazala na dokazivanje nepromišljenih izjava na sudu. Vjerujem da je nepromišljeno u afektu to izgovorio, ali svi zajedno moramo biti odgovorniji jedni prema drugima i prema našim građanima. Rado ću pristati na detektor laži na sudu. Napokon nakon godinu dana stavili su pred građane izvješće odvjetnika u kojemu se 39 puta spominje “moguće”, “vjerojatno”, “ukoliko smo dobili istinite podatke” ,”ne možemo tvrditi da je dokumentacija dana nam na uvid vjerodostojna” – čime se odvjetnik jasno htio ograditi od ovog lova na vještice, a po mojim saznanjima izvješća je prepravljao jedan od članova uprave Vodovoda po naputcima iz politike pa je jasno da se odvjetnik ograđuje. Ovo što se događa je sramota za naš grad, nakon godinu dana ljudi koji su rekli da se neće baviti prošlosti i dalje su u prošlosti, a vrijeme ide” – rekao je za Dubrovnik INsider Valentin Dujmović

Za komentar smo upitali i Marka Potrebicu koji je poručio kako je za njega priča o Vodovodu završena na sjednici Gradskog vijeća.

Kakav će biti rasplet, tko je u pravu, a tko u krivu ostaje za vidjeti.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *