EJNA SE ŽELI IGRATI-IGRAJMO SE MI ZA EJNU!

24

Malena Ejna Mujak iz Mokošice oboljela je od teškog oblika leukemije. Djevojčica mora s majkom provesti najmanje osam mjeseci u Zagrebu zbog ciklusa kemoterapije. 

Ejnin otac vozač je taksi vozila, a majka je bila primorana prestati raditi kako bi bila uz svoju curicu. 

Poznato vam je kako je igralište u Mokošici u Malim kućicama poznato po održavanju turnira čiji su prihodi uvijek u cijelosti donirani za humanitarne svrhe. Na našem igralištu s dušom održat će se jedan posve drugačiji događaj, za malu jednogodišnju djevojčicu.

Organizatori pozivaju četveročlane ekipe odraslih i djece na druženje, zabavu, igru i dobro djelo, 17. studenog u 12 sati. Moći ćete se natjecati u potezanju konopa, skakanju u vrećama, nositi lopticu u žlici. Kotizacija je 30 kuna po osobi, a možete se prijaviti na broj mobitela: 091 1672 641 ( Sanja ). Zadnji dan prijava je petak, 15.studenog. Za djecu su pripremljena i mnoga iznenađenja, tako da nemojte propustiti zapisati ovaj dan u svoj kalendar!

Svi oni koji iz nekog razloga ne mogu sudjelovati, mogu navijati i ubaciti svoj prilog u postavljene kutije. Vidimo se u Mokošici!

 

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *