EKSKLUZIVNO: Komunalci i policija u akciji! Antun Levanat iznajmljivao ležaljke bez koncesijskog odobrenja!

160

Nakon jučerašnjeg priloga na Dubrovačkoj televiziji i članka objavljenog na našem portalu o ilegalnim radnjama na Češkoj plaži i ispred hotela Adriatic, jutros su komunalni redari, baš kao sto je pročelnik UO za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu, Zlatko Uršić i obećao, izašli na teren i uklonili sve ležaljke ispred Češke plaže.

Neslužbeno doznajemo, ležaljke su u vlasništvu Antuna Levanta, poznatijeg kao člana ‘Dajmo ruke’ i nositelja kandidacijske liste grupe birača gradskog kotara Montovjerna na nedavnim kotarskim izborima.
Iz povjerljivih izvora doznajemo kako je jutros na teren osim komunalaca izašla i policija koja je legitimirala Levanta.

Zanimljivo je kako je upravo Antun Levanat ispred građanske inicijative na posljednjim kotarskim izborima moralizirao i pozivao na zaustavljanje uzurpacije pomorskog dobra, a paralelno je upravo on taj koji je kršio zakon o pomorskom dobru obavljajući ilegalnu djelatnost iznajmljivanja ležaljki bez koncesijskog odobrenja. Njegovu izjavu možete pogledati OVDJE

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *