Energični talijanski trojac u Revelinu za pravu ljetnu zabavu!

440

Već tradicionalno početkom kolovoza dva talijanska DJ-a i njihov MC pokažu Dubrovniku i svima koji se u njemu zateknu, kako prava ljetna zabava u Revelinu izgleda.

Tako ovog vikenda od 04.-06. kolovoza navratite do Revelina jer će energični trojac DJ Amor House, DJ Danny Roma i MC Kekko dmc cijelu noć animirati publiku i rasplesati prepuni klub. 

AmorHouse je talijanski DJ i producent, više od 15 godina protagonist i resident u  najpopularnijim klubovima  južne Italije. Od samih početaka njeguje soul and funky stil, a već s 14 godina posvetio se house stilu, kada je počeo nastupati kao DJ. Nakon prvih nastupa s prijateljima ubrzo ga je regrutirao Divinae Follie house hram Južne Italije gdje je nastupao uz svjetski poznate DJ-e kao što su: David Morales, Tony Humpries, Little Loue Vega, Joe Claussell, Claude Monnet i mnogi drugi. Danny Roma u dobi od 16 godina svira u raznim lokalnim klubovima. U ljeto 2009. postaje rezident Divinae Follie. Svoju karijeru nastavlja dalje u svim većim klubovima u Italiji, ali i u Europi.

 
Nema sumnje da vruća ljetna sezona u Culture Clubu Revelin ne jenjava.


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *