EVO KOJI POSLOVI SE NUDE U NAŠOJ ŽUPANIJI

393

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

 

GeoTAG d.o.o. zapošljava suradnika za izradu geodetskih elaborata (m/ž). Mjesto rada je Korčula, a prijave su otvorene do 7.7. Posao podrazumijeva terensku izmjeru, obradu prikupljenih podataka i izradu geodetskih elaborata. Potrebno je napredno poznavanje rada na računalu i poznavanje engleskog jezika. Detalje provjerite ovdje.

 

Printec Croatia d.o.o. zapošljava tehničara za pos uređaje/ servisera (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 31.7. Potrebna je srednja stručna sprema i spremnost na terenski rad. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

 

Studenac d.o.o. traži prodavača (m/ž). Mjesto rada je Potomje, a rok prijave 18.7. Posao obuhvaća rad na blagajni, rad na salamoreznici, brzo, ročno i uredno izvršavanje zadanih poslova te izraženu ljubaznost u odnosu prema kupcima. Potrebno je minimalno radno iskustvo od pola godine. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Detalje provjerite putem linka.

 

Potomac Grupa d.o.o. zapošljava prodajnog savjetnika (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 7.7. Posao podrazumijeva usluživanje klijenata na prodajnom mjestu i odrađivanje prodajnih aktivnosti, asistenciju kupcima i pružanje stručne pomoćni prilikom odabira proizvoda, prezentaciju asortimana i proizvoda potencijalnim kupcima te pružanje svih potrebnih informacija vezanih uz asortiman. Uvjeti su minimalno srednja, poželjno visoka stručna sprema trgovačkog ili ekonomskog smjeta, dobro poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Poslodavac nudi ugodnu i izazovnu radnu okolinu te stabilna i stimulativna primanja. Više na linku.

 

Navis adriatica j.d.o.o. zapošljava zavarivača mag (CO2) (m/ž). Mjesto rada je Blato, a prijave su otvorene do 15.7. Potrebno je više osoba na poziciji. Traže se zavarivači/ce sa iskustvom. Poslodavac osigurava stan te stimulativna primanja. Više na linku.

 

Hotel Osmine d.o.o. zapošljava kuhinjskog radnika (m/ž). Mjesto rada je Slano, a prijave su otvorene do 15.7. Potrebna je minimalno završena osnovna škola, a iskustvo nije važno. Poslodavac nudi smještaj. Detalje provjerite ovdje.

 

Andrea zapošljava dostavljača (m/ž) u Pločama. Rok prijave je 10.7. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Iskustvo nije uvjet, a potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

 

Wellness Dalmacija d.o.o. zapošljava kozmetičare (m/ž). Potrebno je više osoba na poziciji. Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 20.7. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Detalje provjerite ovdje.

 

Niko Bilić zapošljava roštilj majstora (m/ž). Mjesto rada je Ston, a prijave su otvorene do 7.7. Poslodavac osigurava smještaj i hranu, a radno vrijeme i plaća su po dogovoru. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana. Detalje provjerite putem linka.

 

Dubrovačka televizija d.o.o. zapošljava poslovnog tajnika/asistenta u uredu uprave (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 11.7. Posao obuhvaća administrativne poslove, logistiku, organizaciju poslova za Upravu, pisanu i usmenu korespodenciju s klijentima te druge aktivnosti koje pomažu uredske procese. Potrebna je fleksibilnost i sklonost timskom radu te radno iskustvo od tri godine. Provjerite više putem linka.

 

Sretno kandidatima! 

 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

 

Komentari


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *