Evo koji se poslovi nude ovog tjedna na našem području

867

Tražite li posao? Ne morate tražiti dalje! Portal posao.hr i ovog tjedna donosi vam 10 aktualnih poslovnih ponuda. Sretno pri zapošljavanju!

Valamar Riviera d.d. traži kandidata za poziciju Suradnik za odnose s gostima (m/ž). Za ovaj je posao potrebno vrlo dobro poznavanje najmanje dva svjetska jezika u govoru i pismu te minimalno 1 godina iskustva na sličnim poslovima u uslužnim djelatnostima. Mjesto rada je Dubrovnik, Poreč ili otok Krk. Prijaviti se možete do 15.08.2023. putem linka.

 

Manpower traži kandidata za poziciju Voditelj performance marketinga (m/ž). Poslodavac nudi rad u renomiranoj internacionalnoj kompaniji, stimulativno i izazovno radno okruženje te rad na uzbudljivim projektima i bonuse u skladu s ostvarenim rezultatima. Mjesto rada je Poreč, ali moguće je raditi od kuće. Prijaviti se možete do 31.08.2023. putem linka.

Colas Hrvatska d.d. traži Inženjera gradilišta (m/ž). Glavni zadatak ove pozicije je rukovođenje, planiranje, organizacija, koordinacija i kontrola radova na gradilištu. Mjesto rada je Dalmacija. Poslodavac nudi mogućnost realizacije potencijala te razvoj karijere. Prijaviti se možete do 10.08.2023. putem linka.

 

CHEP zapošljava na poziciji Business Solutions Specialist (m/ž). Ovaj se posao obavlja od kuće. Od kandidata se očekuje tečno poznavanje engleskog i hrvatskog jezika u govoru i pismu te razvijene komunikacijske vještine. Poslodavac nudi atraktivna primanja uz godišnji bonus. Prijaviti se možete do 28.08.2023. putem linka.

 

CC PORTER z o.o zapošljava na poziciji Sales Advisor with Croatian (m/ž). Posao se obavlja od kuće. Prijave se zaprimaju do 07.08.2023. U opisu posla nalazi se aktivna prodaja i promocija proizvoda kompanije na hrvatskom tržištu putem telefona. Pogodnosti ovog posla su atraktivni bonusi s obzirom na prodajne rezultate i fleksibilno radno vrijeme. Prijavite se putem linka.

 

ČISTOĆA d.o.o. zapošljava Vozača građeviskog stroja (m/ž). Mjesto rada je Osojnik, a prijave se zaprimaju do 08.08.2023. Osoba na ovoj poziciji upravlja, rukuje i održava građevinske strojeve (kompaktor, buldožer, utovarivač, bager). Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

 

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava Agenta za dolazne pozive na talijanskom jeziku (m/ž). Mjesto rada je cijela Hrvatska, a prijave se zaprimaju do 24.08.2023. U opisu posla nalazi se odgovaranje na telefonske upite klijenata, odgovaranje na e-mailove i online zahtjeve i ostvarivanje dobrih odnosa s klijentima. Prijavite se putem linka.

ERA-COMMERCE d.o.o. zapošljava na poziciji Skladišni radnik (m/ž). Mjesto rada je Opuzen. Potrebna su 2 djelatnika za primanje robe, slaganje te izdavanje. Poslodavac djelomično pokriva troškove prijevoza. Možete se prijaviti do 13.08.2023. putem brze prijave.

 

Studenac d.o.o. zapošljava Voditelja prodavaonice (m/ž) i Prodavača (m/ž). Mjesto rada uključuje Dubrovačko-neretvansku županiju. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja i mjesečne stimulacije za ostvarene ciljeve. Možete se prijaviti do 10.08.2023. putem brze prijave.

 

Jet2.com Limited traži kandidata za poziciju Turistički predstavnik / Služba za korisnike (m/ž). Poslodavac nudi konkurentnu plaću i rad u dinamičnom timu zaposlenika, a osigurava i u potpunosti plaćen trening, kao i radnu uniformu. Mjesto rada nalazi se u Dubrovniku. Prijave traju do 18.08.2023, a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

 

Zavirite na službene stranice portala posao.hr kako biste vidjeli ostatak ponude. Sretno!
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *