EVO TKO SVE ZAPOŠLJAVA U NAŠOJ ŽUPANIJI

419

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Valamar Riviera d.d. zapošljava na pozicijama: recepcionar (m/ž), animator (m/ž), barmen (m/ž), kuhar (m/ž), konobar (m/ž), servir (m/ž), mesar (m/ž), konobar – šankerist (m/ž), sobarica (m/ž), slastičar (m/ž), A La Carte konobar (m/ž), A La Carte kuhar (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Prijaviti se možete do 31.3. Poslodavac nudi smještaj i tople obroke, edukacije i specijalističke obuke te rad u dinamičnom okruženju. Provjerite uvjete i aplicirajte na željenu poziciju ovdje.

Aminess Hotels & Campsites zapošljavaju u Orebiću i na Korčuli na pozicijama: sobarica – čistačica (m/ž), točilac pića – barmen (m/ž), slastičar (m/ž), konobar (m/ž), recepcionar (m/ž), kuhar (m/ž), servir – pomoćni konobar (m/ž), animator (m/ž), mesar (m/ž). Rok prijave je 4.3. Aplicirajte.

Auro Domus d.o.o. traži djelatnika u mjenjačnici (m/ž) u Dubrovniku. Prijaviti se možete do 19.3. Uvjeti su osnovno poznavanje rada na računalu te engleskog jezika. Prijavite se putem linka.

Metropolis d.o.o. zapošljava keramičara (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 31.3. Potrebno je više osoba na poziciji. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno i osigurava smještaj. Traži se iskustvo rada od tri godine. Provjerite kako aplicirati ovdje.

Almel Dubrovnik zapošljava električara – elektroinstalatera (m/ž) za rad u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 8.3. Potrebna je srednja stručna sprema te radno iskustvo od dvije godine. Nudi se mogućnost zasnivanja radnog odnosa na neodređeno. Više na linku.

Dubrovnik Sea Sun Hotels d.o.o. traži voditelja recepcije (m/ž) u Cavtatu. Aplicirati možete do 15.3. Uvjeti su razvijene komunikacijske i interpersonalne vještine, viša ili visoka stručna sprema turističkog, društvenog ili ekonomskog smjera, visoka razina profesionalnosti i odgovornosti, pouzdanost i fleksibilnost. Potrebno je poznavanje tri strana jezika u govoru i pismu te petogodišnje radno iskustvo. Provjerite više ovdje.

Sagena d.o.o. zapošljava kuhara (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 17.3. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Traži se radno iskustvo od tri godine i srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Više o poziciji ovdje.

Tower proizvodnja d.o.o. zapošljava elektrotehničara – informatičara (m/ž) u Metkoviću. Prijave su otvorene do 15.3. Uvjeti su srednja stručna sprema te radno iskustvo od tri godine. Radno se iskustvo očekuje na software-u za audio, video editing i design rasvjete Avolites Titan, Resolume Arena 6 i slično. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno vrijeme. Provjerite detalje prijave ovdje.

Capitalis d.o.o. zapošljava na poziciji inženjer građevinarstva (m/ž) u Dubrovniku. Prijave se zaprimaju do 5.3. Potrebna je visoka stručna sprema, napredno poznavanje MS Office-a i AutoCAD-a te spremnost na terenski rad. Poslodavac osigurava smještaj. Saznajte više ovdje.

Stermasi d.o.o. zapošljava voditelja gradilišta (m/ž) u Saplunari. Rok za prijavu je 12.3. Očekuje se radno iskustvo od pet godina ili više. Potrebno je znanje rada na računalu. Poslodavac osigurava smještaj i hranu. Provjerite detalje ovdje.

Sretno kandidatima! 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *