Facebook želi zaposliti Hrvata: Plaća? Mjesečno – 23.250 kn!

173

Facebook zapošljava – i to Hrvata koji će raditi puno radno vrijeme na poziciji specijalista za tržišne operacije, u odjelu za tržišne operacije (Market Operations) u podružnici u Dublinu u Irskoj.

U oglasu za posao objavljenom na njihovim stranicama, ističe se da će kandidat koji dobije posao biti zadužen za hrvatsko tržište. Opis posla uključuje odgovaranje na upite hrvatskih korisnika, rješavanje problema s njihovim korisničkim računima te pregledavanje sadržaja koji je prijavljen kao uvredljiv ili protivan pravilima i uvjetima korištenja Facebooka.

Osim toga, zadatak novog Facebookovog zaposlenika bit će kvantitativna i kvalitativna analiza interakcije korisnika Facebooka i Instagrama iz ove regije kako bi se poboljšala korisnička podrška na hrvatskom tržištu. 

Na natječaj su pozvani svi koji imaju minimalno diplomu prvostupnika i barem dvije godine radnog iskustva, po mogućnosti na analitičkim poslovima. Uz to, Facebook će od kandidata očekivati sposobnost strateškog razmišljanja i samostalnog rada, a dodatna prednost je poznavanje rada u Excelu i SQL-u. Naravno, izvrsno znanje engleskog i hrvatskog jezika u govoru i pismu je obavezno, kao i poznavanje domaćeg tržišta. 

U oglasu se piše kolika je plaća, no prema podacima objavljenima na stranici Glassdoor,  prosječna godišnja plaća stručnjaka za tržišne operacije sa sjedištem u Dublinu je  37.857 eura, odnosno oko 3.154 eura mjesečno. Preračunato u kune, iznosi oko 23.250 kuna mjesečno. 

24sata.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *