(FOTO) Bura ostavila traga i na Žarkovici

655

Bura je napravila svoje, a u to smo se uvjerili jutros. No, osim što je čupalo stabla, grane, štandove bacalo po ulicama ni na Žarkovici nije bilo ništa bolje. 

Fotografije smo preuzeli s društvene mreže Facebook iz grupe Društvo za zaštitu životinja Dubrovnik na kojima se vidi da je bura ostavila traga pa tako počupala ogradu i uništila mnoga skrovišta za pse.

Subota je, vikend, vjerujemo da ne rade svi, pa u slučaju da imate slobodnog vremena, a ljubitelj ste životinja, i prijatelj Društva pođite do Žarkovice i pomozite im da vrate sve na svoje mjesto, te poprave štetu. 

Naravno, i koji slatkiš za dlakave prijatelje će dobro doći. Barem da malo zaborave na ludilo koje su sinoć doživljeli, jer osim što je bura nosila na sve strane, fijukala je, izazivala jezu te vjerujemo da je to dodatno prestrašilo štićenike Žarkovice. 

Nadamo se, da će se azil za pse na Žarkovici što prije preseliti na adekvatnije mjesto, gdje će psi biti zaštićeni od svih vremenskih nepogoda, a tako i dragi ljudi koji se o njima brinu.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *