LOŠ U KREVETU: Greške zbog kojih muškarac dobiva ovu neslavnu etiketu

461

Oni smatraju kako im u krevetu nema premca i da znaju baš sve što se o seksu može znati, ali to je daleko od istine.

Sveznajući maher

Ono što žene najčešće ističu kao veliku manu svojih partnera jest činjenica da ne slušaju i rade po svom, a isti problem događa se i u krevetu. Stručnjaci navode kako muškarci imaju prevelik ego u najvećem broju slučajeva pa tako i detalje vezane za intiman odnos uzimaju zdravo za gotovo.Kako u svakodnevnim situacijama tako i u krevetu prevladava njihovo veliko sveznajuće “ja” pa najčešće svaki pokušaj razgovora o detaljima seksa završava s poznatom rečenicom: “Ja to znam bolje od tebe”.

 Nedostatak predigre

Žene žele predigru! Trenuci maženja i obasipanja poljupcima visoko su na listi prioriteta svih žena koje predigru smatraju jednako važnom kao i sam ljubavni čin. Međutim, muškarci taj podatak često zanemaruju, oni to vole brzo i bez uvertire što damama nije po volji.

Loša higijena

Prizori znojnih muških torza rado su viđeni, ali samo izdaleka ili u filmovima jer žene u krevetu vole mirisno i njegovano tijelo muškarca.

Šuti i radi

Segment šutnje tijekom vatrenih igrica u krevetu jači spol s radošću prakticira, ali ženama to nije po volji. S toga je vrijeme da duboke seksi glasove u krevetu jači spol koristi s gotovo jednakim žarom kao i prilikom navijanja jer je i to dodatni afrodizijak za njihove partnerice.

 

Izvor: Zadovoljna.hr
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *