(FOTO) MEMORIJAL ŽELJKO ĐURATOVIĆ: Vozači su nam prokomentirali stazu te iznijeli očekivanja

175

Dubrovnik je ponovno domaćin posljednje i odlučujuće utrke Prvenstva Hrvatske na brdskim stazama, Nagrade Dubrovnika 2017. – ‘Memorijal Željko Đuratović’, u organizaciji Autokluba Dubrovnik Racing. Utrka se održava sutra 8. listopada na stazi Komolac – Brgat dugoj 3410 metara. 

-Prijavljeno je 70 auta. Prvenstvo je Hrvatske, zadnja je utrka. Boduje se za prvenstvo Crne Gore i Hrvatske, kazao je Đivo Franić, vozač Autokluba ‘Dubrovnik Racing’ te dodao kako atmosfera dolazi do usijanja. 

-Neke klase još nisu riješene kao ni grupe, tako da će danas biti napeto. Što se staze tiče, sreća je da se uspjela osušiti tako da će se moći ići do kraja – kazao je. 

 Stazu je prokomentirao i Žarko Knego, također vozač Autokluba ‘Dubrovnik Racing’.

-Staza je u dobrom stanju, uspjela se osušiti od sinoćnje kiše i nadam se da će sve dobro proći. Očekujem dobru trku, dobru konkurenciju te da će nas što više ljudi sutra doći podržat i pogledati utrku. 

Nekima staza izgleda opasno, no ipak zanimljivo. Ipak, sve su to izazovi koji očekuju vozače. Bojan Joranić, vozač iz Autokluba Petar Klepac iz Čabra ukratko nam se predstavio.
-Vozim Clia, zadnja utrka je i odlučujuća. Konkurent i ja imamo jednak broj bodova. Nadam se da će sve biti ok, te da će vrijeme poslužiti, a najbolji pobijediti. Staza je vrlo opasna i brza, no meni je ipak zanimljiva – kazao je.

Dođite sutra podržite naše momke u utrci, a svim natjecateljima želimo puno sreće i neka najbrži pobijedi.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *