[FOTO] SVJETSKI, A NAŠE! Novi prostor Ivy design studija ostavlja bez daha!

3514

Pred kraj prošle godine naša sugrađanka Ivona Milošević pokrenula je vlastiti modni brend Ivy design. Nakon što se krajem studenog predstavila javnosti revijom koja je bila humanitarnog karaktera, Milošević je sa svojim timom nastavila vrijedno raditi na novim stvarima u Ivy design studiju koji je do prije par dana bio u Radeljeviću, a danas su preselili u novi prostor u Mercante centru.

– U ovaj projekt ušla sam s dozom opreza jer je općepoznato kako Dubrovčanima treba neko vrijeme da se naviknu i prihvate novo i to vrijeme im treba omogućiti. Jako nam je drago da su vrlo brzo prepoznali naš rad i vidjeli da uistinu težimo kvaliteti i da su nam kupci i njihova povratna informacija veoma bitni. Imam jako puno ideja, želja i planova za budućnost, a ovo je tek prvi skalin više za naš daljnji rad i razvoj. Drago mi je što sam uspjela oko sebe okupiti tim profesionalaca koji su veoma strastveni u svom poslu i koji je kliknuo na prvu, a bez kojega ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Iza svakog novog komada odjeće i objave na društvenim mrežama i web stranici su sati i sati rada kako bi sve izgledalo onako kako treba – svjetski. Trenutno vrijedno radimo na novoj proljetno/ljetnoj kolekciji i mogu vam s velikom radošću i ponosom reći da ćete ostati bez riječi kada izađe. – kazala je Milošević za naš portal uoči otvorenja.

Ivy design studio nalazi se u Mercante centru (kraj knjižare Verbum), a radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 8-16 sati.

Tko je sve bio na otvorenju pogledajte u našoj fotogaleriji.

 

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *