U prodavaonicama GRGA1 i GRGA2 ostvarite 20% popusta na NORD kuhinje i TECE ugradbeni vodokotilić

1065

GRGA VODOINSTALATERSKA I TRGOVAČKA RADNJA u svojim prodavaonicama GRGA 1, GRGA 2 nudi široku ponudu proizvoda za vodoinstalacije i kupaonicu, keramike, sanitarije, kupaonski namještaj, kuhinje, uličnu kanalizaciju, odvodnju, navodnjavanje, kabelsku zaštitu, sve za centralno i solarno grijanje.

Ostvarite 20% popusta u mjesecu travnju na sve vrste plaćanja na Nord kuhinje i TECE ugradbenom vodokotliću sa bijelom tipkom.

Stadardna ponuda tvrtke GRGA: Sanitarije-umivaonici, WC školjke, bidei, pisoari, keramičke kade, tuš kade, vodokotlići, sanitarna keramika, armature, kupaonski namještaj, kupaonska galanterija i ogledala, tuš elementi i zavjese, sifoni Keramika-keramičke i porculanske podne i zidne pločice, ljepila i fug mase, završne lajsne za keramiku, bazenske pločice, prirodni obrađeni kamen, industrijski kamen, mozaici. Kanalizacija i odvodnja-cijevi za kućnu i uličnu kanalizaciju, kanalska galanterija, drenažne PVC cijevi, PVC cijevi za kabelsku zaštitu, sustavi za odvodnju oborinskih i prelivnih voda, krovna odvodnja. Voda-pocinčane cijevi i spojevi, cijevni press sistemi, PP-R cijevi i spojevi, regulatori tlaka, pumpe za vodu, materijal za brtvljenje, izolacija, vodomjeri. Grijanje-električne grijalice vode, električno podno grijanje, električne grijalice, kupaonske grijalice, kupaonski radijatori i grijači, sobni radijatori, bakrene cijevi, crne cijevi i spojevi, kotlovi, pumpe, plamenici, spremnici, solarni sistemi. Ventilacija-ventilatori, rešetke za ventilaciju, cijevi za ventilaciju. Alati-u ponudi je velik izbor raznih alata svjetskih proizvođača. Nord kuhinje-u ponudi su kuhinje po mjeri. Sve to nudi se uz vrhunsku uslugu s osposobljenim i ljubaznim osobljem, a po najnižim cijenama u prodavaonicama u Dubrovniku.

Sve novosti i aktualne akcije potražite na Facebook stranici Vodoinstalaterske i trgovačke  radnje ”Grga”

❌❌❌ AKCIJA ❌❌❌
Ostvarite 20% popusta u mjesecu travnju na sve vrste plaćanja na Nord kuhinje i TECE ugradbenom vodokotliću sa bijelom tipkom.
Vidimo se. Vaš GRGA!

Objavljuje Vodoinstalaterska i trgovačka radnja ”Grga”Srijeda, 31. ožujka 2021.

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *