FOTO/VIDEO Daleka obala nastupila na Stradunu uz Dan dubrovačkih branitelja

5022

Koncert benda Daleka obala uz Dan dubrovačkih branitelja ”Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj”, trebao se održati jučer, 6.prosinca ispred Crkve sv. Vlaha, ali je zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta prebačen je dan kasnije.

Podsjetimo, koncert je bio besplatan, a ulaz u koncertni prostor bio je moguć jedino uz predočenje EU digitalne COVID potvrde.

U ograđenom prostoru ispred benda nalazilo se tek 50-tak sugrađana, dok je brojnija publika bila iza ograde koja nije mogla ući jer nije imala covid potvrde.

Članovi benda su na početku koncerta nekoliko puta apelirali na organizatore i covid redare da puste i one bez covid potvrde u ograđeni prostor, ali bez uspjeha.

Tijekom koncerta bend se u nekoliko navrata spustio do ograde gdje je pjevao s publikom.

Daleka obala je bend koji okuplja ljude.  Želimo da se Hrvati ponovno ujedine kao što su  bili ujedinjeni za vrijeme Domovinskog rata, jedino skupa možemo nešto napraviti. Daleka obala je večeras bila tako blizu, a tako daleko od publike. S nekim barijerama koje ljudi ne smiju proći jer nemaju covid potvrdu, to je tako strašno, a nepotrebno i mi se ovim putem ispričavamo svima., rekao je za Dubrovnik INsider novi frontmen grupe, Jakša Jordes. 

Na Stradunu bi gužva bila manja da su ljude pustili da uđu i da se rašire.  Unatoč svemu, atmosfera je bila odlična, mi stvarno uživamo svirati i teško nas je otjerati s pozornice., dodao je Jordes.

Na kraju koncerta oni najuporniji su se uspjeli izboriti za fotografiju s frotmenom grupe.

Kako je bilo na Stradunu pogledajte u našoj fotogaleriji i videu.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *