Godišnja izložba ostvarenja hrvatskih arhitektica i arhitekata u 2020. godini

373
Udruženje hrvatskih arhitekata, Društvo arhitekata Dubrovnik, Hrvatska komora arhitekata – Područni odbor Dubrovnik i Sveučilište u Dubrovniku – Studentski centar Dubrovnik pozivaju Vas na Godišnju izložbu ostvarenja hrvatskih arhitektica i arhitekata u 2020. godini.
Otvorenje izložbe održat će se u ponedjeljak, 24. svibnja 2021. u 19 sati u Studentskom domu Sveučilišta u Dubrovniku, kompleksu čijim je autorima Tinu Svenu Franiću, Vanji Risteru i Ani Martinčić Vareško Stručni savjet Udruženja hrvatskih arhitekata dodijelio nagradu “Viktor Kovačić” za najuspješnije ostvarenje u svim područjima arhitektonskog stvaralaštva u Republici Hrvatskoj u 2020. godini.
Ovim putem Društvo arhitekata Dubrovnik zahvaljuje Uredu predsjednika Republike Hrvatske, Sveučilištu u Dubrovniku – Studentskom centru Dubrovnik i djelatnicima Studentskog doma na podršci, pomoći i suradnji, Anti Nikši Biliću i Heleni Paver Njirić, članovima Savjeta, autorima prijavljenih radova, korisnicima i vlasnicima objekata, Marku Mihaljeviću na fotografijama publicističkih radova, agenciji Adria Kongres i Hrvoju Ljubimiru te svim kolegicama i kolegama koji svojim angažmanom i entuzijazmom podržavaju rad Udruženja hrvatskih arhitekata i Društva arhitekata Dubrovnik.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *