HDZ Župa dubrovačka: Opravdat ćemo povjerenje i svaki glas koji smo dobili od naših Župljana

488

Nakon pobjede na Lokalnim izborima 2021. za Općinsko vijeće Silvio Nardelli  uputio  je zahvalu biračima. 

 „Želim se zahvaliti svim žiteljima Župe dubrovačke koji su ove godine izašli na birališta u postotku većem nego ikad. Posebno se želim zahvaliti svima onima koji su prepoznali dosadašnji rad i ovaj put ponovno dali povjerenje listi Hrvatske demokratske zajednice čiji sam nositelj. Hvala svima onima  koji su, u broju većem nego ikad dosad, ponovno podržali mene kao načelnika Općine. Ostvario sam pobjedu na svih 7 biračkih mjesta diljem Župe dok je naša lista, lista HDZ-a osvojila natpolovičnu zastupljenost u Općinskom vijeću Župe dubrovačke. Posebno veseli činjenica da smo na pojedinim biračkim mjestima zabilježili odličan rezultat. Ukupno sam osvojio 2088  glasova, odnosno 485 glasova više od najbližeg protukandidata.
Nažalost, ostaje mali tračak gorčine zbog ponavljanja izbora na biračkom mjestu u zgradi nove škole zbog jednog  listića viška. Temeljem zakonskih odredbi, glasovanje na tom biralištu se mora ponoviti samo za izbor općinskog načelnika.  Uvjeren sam da ćemo i u nedjelju 23. svibnja još jednom potvrditi pobjedu. 

Sretan sam da sam i ovaj put dobio Vaše povjerenje i da ću biti sudionikom svih onih započetih i planiranih projekata koje smo iznijeli u svom programu.
Pozivam sve naše mještane koji pripadaju biračkom mjestu u novoj školi  da ovu nedjelju, 23. svibnja 2021. izađu na ponovljeni izbor za načelnika Župe dubrovačke, te ih molim za strpljenje i  za glas za daljni razvoj i stabilnost naše Župe.
Obećavam da ću opravdati svaki glas koji mi je povjeren.
Stvaranje bolje Župe za nas je i dalje na prvom mjestu! „


 Silvio Nardelli 

Općinski načelnik 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *