Grad i Dječji vrtići traže edukacijskog rehabilitatora, rehabilitatora logopeda i psihologa

407

U sklopu projekta Grada Dubrovnika „Grad ZA djecu“, Dječji vrtići Dubrovnik objavili su ponovljene natječaje za tri stručna suradnika/ce – edukacijskog rehabilitatora, rehabilitatora logopeda i psihologa. Također, objavljen je i natječaj za dva/dvije odgajatelja/ice. Natječaji za sva radna mjesta raspisani su na puno radno vrijeme tijekom trajanja projekta.

Natječaji su otvoreni od 27. ožujka do 4. travnja 2019. godine, što je i krajnji rok za podnošenje prijava. Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta mogu se dostaviti osobno ili poštom na adresu: Dječji vrtići Dubrovnik, Iva Vojnovića 34, 20 000 Dubrovnik s određenom naznakom vezanom uz pojedini natječaj.

Detalji natječaja, uključujući popis potrebne dokumentacije kao i svih ostalih uvjeta, dostupni su na internetskim stranicama Dječjih vrtića Dubrovnik i Grada Dubrovnika.

Podsjetimo, cilj projekta „Grad ZA djecu“ jest poboljšanje i unaprjeđenje usluga te uvjeta za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja na području grada Dubrovnika. Tako, u sklopu projekta, Dječji vrtići Dubrovnik uvode poslijepodnevne smjene, odnosno radom subotom u određenim vrtićima, a sukladno prethodno iskazanim potrebama roditelja.

Ukupna vrijednost projekta financiranog sredstvima Europskog socijalnog fonda kroz Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iznosi 14.080.986,10 kuna.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *