GRAĐEVINARI BLOKIRALI CESTU DO PROČISTAČA! Franković:” Takva razina ucjene im neće uspjeti”!

325

Za malo više od mjesec dana dugo iščekivani pročistač je trebao krenuti s radom a Dubrovčani napokon imati čistu vodu međutim danas tijekom popodneva naišli su novi problemi.

Naime, građevinari Ivan Kralj vlasnik tvrtke PGM Ragusa i Leon Šprlje vlasnik tvrtke Ipsum zapriječili su put prema gradilištu, odnosno blokirali cijelu cestu tako da kamioni ne mogu pristupiti na gradilište.

“Cesta do pročistača je gradska nerazvrstana cesta koja još uvijek nije uknjižena u službeno vlasništvo Grada Dubrovnika ali po zakonu o cestama ona je nesporna cesta. Ovi ljudi nas žele ucjenjivat. Čime nas žele ucjenjivati, to oni najbolje znaju, ali takva razina ucjene im neće uspjeti i nije ovo prvi put da navedena gospoda krše pravila Grada Dubrovnika i nije prvi put da se žele okoristit o Grad Dubrovnik. Ja im poručujem s ovog mjesta da projekt pročistača kojeg toliko silno žele zaustavit, neće uspjet zaustaviti, mi ćemo dovest projekt pročistača do kraja a naravno da građani moraju znati o kome se radi. Dakle, gospari koji žele zaustaviti projekt pročistača su gospodin Ivan Kralj, vlasnik PGM Raguse i gospodin Leon Šprlje. Tako drage gospođe i gospari kad idući put padne kiša ako projekt pročistača ne bude gotov, znate tko je za to kriv.” dio je izjave koju je gradonačelnik Franković dao za Libertas televiziju a cijeli prilog možete pogledati OVDJE 

 

 

 

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *