Gradonačelnik Franković I župan Dobroslavić u obilasku dežurnih službi

325

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković u pratnji pročelnice Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Marijete Hladilo i pročelnika Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživa Brčića obišao je sinoć dežurne službe i njihove djelatnike koji su novogodišnju noć proveli na radnim mjestima brinući o javnom redu i sigurnosti svih građana Dubrovnika i njihovih gostiju.

Predstavnici gradske uprave tijekom večeri posjetili su Radio Dubrovnik, Centar 112, Hitnu pomoć, Opću bolnicu Dubrovnik, Plov put, Gorsku službu spašavanja, Crveni križ, Policijsku postaju Dubrovnik, Prometnu policiju i JVP Dubrovački vatrogasci.

Gradonačelnik se ovom prilikom osvrnuo na značaj tradicionalnog obilaska onih sugrađana koji novogodišnju noć provode na radnom mjestu, istaknuvši kako se na taj način odaje prizanje za njihov posao koji rade svaki dan i u svako doba godine. Uz čestitke za nadolazeću Novu godinu i prigodne poklone, svima koji će u dežurstvu ispratiti Staru i dočekati 2019. godinu poželio je mirnu novogodišnju noć, bez nereda i intervencija.

Župan Dobroslavić istaknuo je kako se na ovaj način simbolično želi zahvaliti svim vrijednim i hrabrim ljudima koji su navikli raditi dok drugi slave. Poželio im je sretnu novu godinu i što manje intervencija u noći pred njima.
Čelni ljudi intereventnih službi zahvalili su se na prigodnim poklonima te poručili kako ovakav posjet uvelike znači u motivaciji naročito u noći kakva je s prijelaza iz stare u novu godinu.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *