HDZ: Blijedi pokušaj MOST-ove obrane nezakonite uzurpacije pomorskog dobra

341

Gradski odbor Hrvatske demokratske zajednice Dubrovnik uputio je priopćenje koje prenosimo u cijelosti: 

Kada je ‘po babu i stričevima’ onda može i ovako i onako- tako možemo nazvati priopćenje MOST-ovca Ivice Bana, kojim pokušava opravdati svoju neputu i stranačku kolegicu Antoniju Knežević. A, cijelo to vrijeme predsjednik dubrovačkog MOST-a mudro šuti, nadajući se – proći će. 

Nakon što je upravo istupom A. Knežević otkriven cijeli niz kaznenih dijela, umjesto da se ispričaju javnosti, oni pokušavaju i dalje obmanama zamagliti istinu. Nezakoniti dokument izdan od strane bivšeg gradonačelnika ne može imati nikakvo zakonsko uporište i to gospodin Ban kao pravnik jako dobro zna. Jednako kao što zna da je gospođa Knežević od 2016. godine redovito iznajmljivala vezove, a da za to nije imala pravo. Jednako tako zna kako je da bi bilo što izgradila na pomorskom dobru prethodno trebala imati građevinsku dozvolu. 

Međutim, kao i u slučaju Srđevaca i obitelji Miletić, tako i u slučaju MOST- ove Knežević, kada se radi o njima bliskim ljudima, onda pravo i pravda nisu jednaki. Iz cijele ove priče drago nam je što se raspetljao odnos Knežević / Vlahušić i što je konačno zec izašao iz šume. 

A, o daljnjim radnjama neka izvide i sve druge postupke provode nadležna tijela,  pa ćemo vidjeti tko je koga nagovarao na počinjenje kaznenih dijela, zbog čega, za čiji račun i u čiji špag.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *