HDZ-OVAC ULOVLJEN ‘MEĐU NOGAMA’ LJUBAVNICE Bio je protiv ‘perverzija’ iz Istanbulske konvencije

90

Franjo Lucić, saborski zastupnik HDZ-a, glavni je protagonist prvog političkog seks skandala u Hrvatskoj kojeg će, zbog fotografija koje kruže medijima, moći teško osporiti.

Na lascivnim fotografijama se, to uopće nije dvojbeno, nalazi Franjo Lucić odjeven samo u donje rublje, a seksi selfiji koji su nastali u ekskluzivnoj hotelskoj sobi, bili su upućeni njegovoj navodnoj ljubavnici.

Da ljubavnica uistinu postoji, svjedoči jedna fotografija na kojoj se vidi par ženskih, raširenih nogu s glavom poznatog HDZ-ovca između.

Kako će član stranke koja se temelji na kršćanskim načelima svojoj supruzi objasniti ovu raskalašenost te kako će na sve reagirati njegovo četvero djece, može se samo pretpostaviti. Jednako tako, ovaj nepoćudni saborski zastupnik moći će teško objasniti zašto je, prije nego li je digao ruku za Istanbulsku konvenciju, bio gorljivo protiv uvođenja iste uz riječi da su dijelovi konvencije „perverzni”.

Ulovljen i u većim grijesima: mito, sumnjiva poslovanja

No, sporne Lucićeve fotografije sa seksi selfijima i ljubavnicom možemo nazvati samo ‘krunom’ njegove karijere koja je izgrađena na različitim skandalima, a iz kojih se uvijek vješto izvlačio.

USKOK je, naime, protiv njega prije samo nekoliko dana podigao optužnicu i to zato jer je novinaru Dragi Heidlu nudio mito kako ne bi pisao o njegovim sumnjivim poslovima.

”Ono što ćeš ti od redakcije dobiti, ja ću te honorirati jedan naprema tri, ako ti dobiješ tisuću, ja ću ti dati tri tisuće”, rekao je Lucić novinaru koji je pisao o njegovom sumnjivom poslovanju i stečaju tvrtki u njegovu vlasništvu, kao i o tome zašto je nenamjenski trošio kredite za razvoj malog poduzetništva i zapošljavanje hrvatskih branitelja, pa je umjesto da se bavi drvno-prerađivačkom industrijom krenuo u gradnju čak 60 apartmana na jadranskoj obali!

Pijan za volanom

Osim ovih “težih grijehova” za koje se zainteresirao USKOK, o Luciću smo mogli čitati i nakon što je zaradio kaznu od 1000 kuna i mjesec dana zabrane upravljanja automobilom jer je tijekom policijske kontrole utvrđeno da je vozio u alkoholiziranom stanju.

Riječ je, dakle, o tipičnom političkom moćniku kojem “ništa nije bilo sveto” (iako se na obitelj i svetost često pozivao) i koji je navikao kršiti zakone znajući da za prekršaje neće biti adekvatno sankcioniran.

Hoće li politički vrh barem u raskalašenim fotografijama prepoznati nužnost ostavke ovog saborskog zastupnika, znat će se vrlo brzo.

Izvor: dnevno.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *