HNS: Žurno se prikrivaju nedostaci iz javne nabave u Studentskom centru! MARKO POTREBICA: HVALA HNS-u NA POTVRDI DA SAM SVETAC!

107

Predsjednik dubrovačkog HNS-a i gradski vijećnik Miho Obradović poslao je priopćenje za medije vezano za javnu nabavu u Studentskom centru.

” Nakon godinu i pol kašnjenja i kršenja Zakona o javnoj nabavi, Studentski centar Sveučilišta u Dubrovniku napokon je objavio na svojoj Internet stranici plan nabave za prošlu, 2017. godinu.

Drago nam da je gospodin Marko Potrebica, koje se inače predstavlja kao stručnjak za javnu nabavu, nakon naših upozorenja na posljednjoj sjednici gradskog vijeća, popravio dio grešaka, točnije kršenja Zakona o javnoj nabavi u Studentskom centru, kojem je ravnatelj.
Ovim putem upozoravamo ravnatelja i predsjednika Gradskog vijeća Grada Dubrovnika da se na internet stranici Studentskog centra još uvijek nalazi pravilnik temeljen na Zakonu o javnoj nabavi iz 2011. godine, što također predstavlja kršenje Zakona o javnoj nabavi obzirom da je novi pravilnik temeljen na važećem Zakonu trebao biti objavljen prije godinu i pol dana.

Predsjednik dubrovačkog HNS-a i gradski vijećnik 

Miho Obradović  “

Pitali smo za komentar i Marka Potrebicu, ravnatelja Studentskog centra čiji odgovor prenosimo u cjelosti:

” Nakon što su me godinama provjeravali, tražili nepravilnosti u mom radu, konačno su našli da Studentski centar, odnosno djelatnik zadužen za taj posao nije objavio prazan list papira, odnosno Plan nabave  za 2017. godinu na web stranici kao ranijih godina. Plan nabave je prazan jer nemamo nabava iznad 20.000  kn.

Jasno je da se Obradović i HNS bave budalaštinama kako bi protuzakonite kriminalne radnje njihovih čelnika u gradskih tvrtkama pokušali opravdati i staviti znak jednakosti s neobjavljivanjem praznog papira, odnosno plana nabave na stranicama Studentskog centra i ako je od njih, previše je. Plan nabave i novi Pravilnik su uredno doneseni u propisanoj proceduri, ali omaškom djelatnika nisu postavljeni na web kao prethodnih godina. 

Hvala im na zapažanju i praćenju, ali mi nikada nećemo biti isti.

Ravnatelj Studentskog centra Marko Potrebica”

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *