Humana akcija DALMALINO UVESELJAVA DJECU

327

Humanitarna akcija ” DALMALINO UVESELJAVA DJECU!”, koju organizira Dječji klub Dalmalino održati će se u OB DUBROVNIK na Odjelu pedijatrije 18. listopada ( četvrtak ) 2018.g. s početkom u 16,00 sati. Sudjeluju: Elsa, Kreator zabave – Pipi, Plesni studio Lazareti, Mažoretke župe dubrovačke, Plesni Studio Step ‘n Jazz i Tango – Dubrovnik.

Kako je igra i zabava najbolji način komunikacije s djetetom, posebice u stresnim situacijama, Dalmalino animatori i suradnici glumom, pjesmom i plesom unose u bolničko okruženje novi način komunikacije s djecom bolesnicima i pokušavaju im otkloniti pažnju od bolesti i straha, donoseći im na dječji odjel svijet igre, smijeha i radosti!

U zimu 2009.godine Dalmalino je započeo s redovitim programom na odjelu Splitske Pedijatrije te ovu plemenitu akciju proširio i na druge bolničke centre u RH ( Zagreb, Varaždin, Šibenik, Rijeka, Zadar, Pula ).

Cilj je u zajedničkoj igri humanizirati prostor u kojem borave djeca, poticati i ohrabriti djete na osamostaljenje, stvoriti odnose uzajamnog povjerenja i povezivanja.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *