I pročelnica Marević na skupu medicinskih sestara u palijativnoj skrbi

989

Povodom obilježavanja Svjetskog dana bolesnika danas je u Studentskom domu u Dubrovniku svečano otvoren skup medicinskih sestara u palijativnoj skrbi koji organizira Dom zdravlja Dubrovnik.

Svim okupljenim zdravstvenim djelatnicima, liječnicima, medicinskim sestrama, koordinatorima palijativne skrbi i socijalnim radnicima na svečanosti otvaranja obratili su se pročelnica Upravnog odjela za poslove župana i Županijske skupštine Žaklina Marević, zamjenica gradonačelnika Dubrovnika Jelka Tepšić, ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik Marijo Bekić, ravnatelj Doma zdravlja Dubrovnik Branko Bazdan.

‘Hvala vam što oboljelima i njihovim obiteljima pomažete  da što više budu zajedno, što im pružate zagrljaj i toplu riječ.

Vaš poziv danas, u vrijeme pandemije koronavirusa, zahtijeva još dodatni napor i rad, koji vi besprijekorno obavljate’, istaknula je pročelnica Marević.

Svjetski dan bolesnika obilježava se 11. veljače s ciljem podizanja razine svijesti o potrebama bolesnih i naglašavanja značenja humane i moralne potpore bolesnima.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *