IAKO IMA ZABRANU ISTRAŽIVANJA, KAJKIĆ IZNIO IMENA UBOJICA ČETVEROGODIŠNJE MARTINE

46

Tko je počinio ratni zločin okrutnog ubojstva djeteta Martine Štefančić (4) i bake Bernardice?

Dana 20/21. Siječanj 1992 godine.
U vremenu između 01-03.00 sati, PRIPADNICI INTERVENTNOG VODA, TO BOROVO SELO, (kojima je komandovao izvjesni Radenko Alavanja), zloćinaćka ekipa i monstrumi su sa osobnim automobilomk renault 4, u kojem se prevozilo pet osoba, dovezlo se do kuće obitelji Štefančić u Borovo selu, (vozilo je bilo vlasnistvo Bogdana Maksimovića), te su krvnički u obiteljskoj kući obitelji Štefančić sa više prostrijelnih metaka iz automatske puške prostrijelili malu Martinu, baku Bernardicu i njezinog sina…. Zašto? Samo zato što su bili Hrvati.. da, samo zato???

U počinjenju ovog okrutnog, podmuklog i svirepog ubojstva Martine Štefančić, bake Bernardice, i teškom ranjavanju njezinog sina, malo se toga u Hrvatskoj javnosti zna, zašto?

Zato što do danas nije otvorena istraga niti su krivci poznati odnosno samim time kada nema istrage naravno da je teško ili nemoguće pronaći i počinitelje, stoga sam na zamolbu obitelji Štefančić dao si za obvezu, provjerio i doznao ubojice (buduci sam suspendiran ne smijem istraživati, već u interesu istine i kako bi obitelj donekle imala mir i sokoj, saznao sam za njih istinu)……

Stoga zbog istine, zbog male Martine pisemo imena ubojica i zlotvora, a oni su:

1. VESELKO MAKSIMOVIĆ, zvani Veso palestinac, iz Borova Sela,

2. MLADEN MAKSIMOVIĆ, zvani Mađar, iz Borova sela, živi u Njemačkoj pod novim identitetom Maki Ilić, sada s mjestom prebilaišta u Bosni i Hercegovini, Republika srpska, i sa državljanstvom BiH),

3. RADOVAN LUKIĆ, iz Borova sela, trenutno živi na relaciji Hrvatska-Srbija,

4. DRAGAN SAVIĆ, iz Borova sela, trenutno živi na relaciji Hrvatska-Srbija,

5. osoba pod nadimkom BOSANAC, iz Borova sela,

Unatoč činjenici što je tzv SAO Milicija obavila očevid, i s obzirom da je ova navedena zločinačka ekipa od obitelji Štefančić nakon što su ih ubili otuđila i vw golf 1, crvene boje, kojeg su nakon ovog zloćina vozali po Borovo selu, i svi su u Borovo selu znali kao i sto danas znaju tko je ovaj zloćin počinio, ali nitko ih nikada nje prokazao a niti su ih nase institucije procesuirale, ….ZAŠTO???

Dva dana nakon teškog ubojstva, (23.1.1992), komadant TO Radenko Alavanja je naredio civilnoj zaštiti da baku Bernardicu i malu Martinu sahrane na mjesnom pravoslavnom groblju, odnijeli su ih u šatorskom krilu, te ih zakopali na mjesnom groblju na dubini od 70-80 cm, zakopali su ih bez katoličkog obreda, bez stavljanja u sanduk, već onako u šatorskom krilu bez dostojanstva i bez imalo milosti i ljudskog osjecaja, sto pokazuje da su svi oni banditi, i zlotvori….

Zakopavanje su izvrsili:

-Vlado, nadimak Vlado srbin,
-Vojo Nikolić,
-Vojo Lazarević ) kasnije pokazao gdje su ih i na koje mjestu na mjesnom groblju zakopali),

Istina nije voda duboka, kad želiš saznati istinu, ali za saznati istinu moraš imati ….

Neka im je vječna slava i hvala, nadam se da će sada kad se znaju njihovi krvnici, obitelj pronaći svoj mir!, napisao je na svom Facebook profilu, policijski istražitelj zadužen za Ovčaru, Nikola Kajkić. Podsjetimo, Kajkić je smijenjen s tog mjesta zbog “prekomjerne istrage”.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *