NIKOLA KAJKIĆ: Arkan je nakon uhićenja intervencijom Perkovića i Mustača pušten iz pritvora!

692
Nikola Kajkić bivši policijski istražitelj za slučaj Ovčara, s kojeg je kako je poznato hrvatskoj javnosti, smijenjen zbog “prekomjerne istrage” objavio je status na svom Facebook profilu, koji je podijeljen preko šest stotina puta, koji govori o tome kako su ratnog zločinca Željka Ražnjatovića Arkana pustili iz pritvora na intervenciju Perkovića i Mustača. Njegov status prenosimo u cijelosti:
KAKO SU NOBILOVI GENERALI….IZDALI DOMOVINU…..
VAŽNO; ARKAN je zajedno sa Dokmanovićem i Šljivančaninom bio u vojnom borbenom vozilu na OVČARI 20/21.11.1991 i nadgledao strijeljanje ranjenika iz Vukovarske bolnice, sve je iz istog vozila snimao mladi vojnik iz Niša.
Operaciju Ovčara vodio je pukovnik službe bezbednosti Bogoljub Kijanović.
Željko Ražnjatović Arkan je 29.11.1990 u Dvoru na Uni uhićen od strane Hrvatske policije, nedugo nakon uhićenja intervencijom JOSIPA PERKOVIĆA I ZDRAVKA MUSTAČA pušten je iz pritvora.
Arkan je kasnije uz pomoć general štaba i SDB osnovao svoju paravojnu postrojbu Srpska dobrovoljačka garda ili Tigrovi, koja je od 1991. – 1993. u Hrvatskoj (u Vukovaru i okolici) i BiH odgovorna za smrt preko 20000 ljudi i veliku materijalnu štetu.
Opljačkao je naftna polja u Đeletovcima i posjekao šume u Slavoniji, a materijalna šteta se cijeni na četiri milijarde kuna.
Kako su domovinu izdali Perković i Mustač – pogledaj u videu i svjedočenju Božidara Spasića, agenta SDB SFRJ.
AKO SPAŠAVAŠ IZDAJNIKA I SAM SI IZDAJNIK……. za to nema opravdanja!
Nadam se da mirno spavate!!”

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *