Instagram račun HTZ-a ostvario više od milijun oznaka #CroatiaFullOfLife

212

Instagram račun Hrvatske turističke zajednice ovih je dana ostvario više od milijun oznaka #CroatiaFullOfLife. Navedena je oznaka  odlično prihvaćena na ključnim emitivnim tržištima, ali i među brojnim fanovima svih dobnih skupina.

Posebno nas veseli konstantan rast broja fanova na društvenoj mreži Instagram koja se prometnula u jedan od najvažnijih promotivnih kanala. Trenutno nas na ovoj društvenoj mreži prati više od 260 tisuća fanova, a navedena je brojka svakim danom veća, što potvrđuje i izuzetno velik broj interakcija koje ostvaruju naše objave i fotografije. Brojne pohvale koje su nam pristigle za rad na društvenim mrežama za nas predstavljaju veliku motivaciju u provedbi daljnjih aktivnosti“, rekao je direktor HTZ-a Kristjan Staničić, pritom pozvavši fanove da na Instagramu koriste GIF #CroatiaFullOfLife autora Ivana Bošnjaka.

Hrvatska turistička zajednica je povodom objave milijunte oznake pripremila prigodne poklon pakete za vjerne fanove pa će stručni žiri, uz pomoć glasova samih fanova, odabrati najljepšu tjednu tematsku fotografiju pod zadanim oznakama, odnosno definiranim kategorijama. Među definiranim kategorijama i oznakama u sklopu kojih će se dodjeljivati poklon paketi je #CroatiaFullOfBeaches putem koje će se birati najljepša fotografija hrvatske plaže, dok je za odabir najljepše fotografije prirode kreirana oznaka #CroatiaFullOfNature. Putem oznake #CroatiaFullOfSunsets birat će se najljepša fotografija zalaska sunca, dok će se putem oznake #CroatiaFullOfFlavours birati najljepša fotografija vrhunske hrvatske gastronomske ponude. Ovo su samo neke od kategorija putem kojih će inozemni i domaći turisti imati priliku pokazati svoje najljepše fotografije hrvatskih plaža, gradova, atrakcija i doživljaja.

Promocija Slavonije na društvenim mrežama

U kontekstu brojnih promotivnih aktivnosti koje Hrvatska turistička zajednica provodi na društvenim mrežama, za početak rujna planirana je realizacija drugog dijela projekta Visit Slavonia, Share Slavonia, a u sklopu kojeg slavonske destinacije obilaze popularni blogeri i influenseri s ključnih emitivnih tržišta. Podsjećamo kako je prvi dio projekta uspješno realiziran u srpnju kada je program uključivao destinacije poput Osijeka, Đakova, Vinkovaca i Vukovara. Slavoniju je tada posjetilo 10 blogera i influencera s tržišta Njemačke, Poljske, UK-a, Švedske, Belgije, Nizozemske i Japana, a promotivne objave o Slavoniji je samo na dnevnoj bazi vidjelo oko milijun ljudi.

Putovanje i boravak blogera u Slavoniji bit će uživo emitiran i na društvenim mrežama HTZ-a, a dodatni promotivni značaj projekta leži u činjenici što su svi blogeri, osim za teme putovanja, specijalizirani i za druge teme poput eno-gastronomije, kulture ili mode.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *